Mi az inofolic olcsóbb alternatívája?
Én ezeket használom. Csak terhesség alatt az inozitolt nem tolom 2 g-mal.
Ha valaki tutira akar menni, akkor a Freyagena Inozitol+ is nagyon jó kiegészítés, de az elég drága, és ha nem vagy kifejezetten PCOS-ses vagy IR-es, akkor nem fontos.
Mio inozitol por egyébként kb mindegy honnan veszed, ha nincs benne semmi plusz adalékanyag, a folsavnál pedig az a lényeg, hogy folát forma legyen (meg persze az se legyen teletolva adalékanyaggal), mert annak sokkal jobb a hasznosulása. A lakosság fele mthfr mutációval rendelkezik, nekik gyakorlatilag nem hogy használ, hanem még árt is a folsav. A folát meg jó bárkinek.
Köszönöm azoknak, akik a kérdésre válaszoltak!
2-es Neked meg kitartást! Egy egészséges gyermeket is nehéz nevelni, egy speciális igényűt meg főleg. Jó anya vagy! :)
Én is 3 éves kislány anyukája vagyok, akinek meg van mindene. :)
Nem azt írtad, hogy túlárazott, hanem hogy nem engedheted meg magadnak!
Mi lesz, ha majd egyszerre betegszik le a 2 gyerek és az ő gyógyszerüket sem engedheted meg magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!