Valaki aki most kezdi a lombik stimulációt?
Figyelt kérdés
Izgulhatok egyutt valakivel?júl. 10. 16:24
21/33 anonim válasza:
Nekünk Dr. Szmatona Gábor, 3 sikertelen inszemináció után nagyon bízunk a lombik sikerességében :) szeptemberben kezdjük, nagyon várjuk már :) mindenkinek sok sikert kívánuk! :)
22/33 A kérdező kommentje:
Nekunk nem volt inszemunk. Ez az elso lombikunk.
júl. 18. 15:49
23/33 A kérdező kommentje:
Na jovok a fejlemenyekkel. Bal oldalon 4dominans tuszo,16-18mm jobb oldalt sajnos csak 2 ami 8mm. Kedden lesz a leszivasom,csutortokon beultetes ha minden jol alakul. Most kaptam meg 3napra tuszo erlelo megemelt dozissal 300egysegnyi. Illetve a masik inyekcio ami meg akadalyozza hogy ido elott meg repedjen. Vasarnap este kell be adnom a tuszo repesztot. Es utana antibiotikum es closti. Nagyon izgatott vagyok.
júl. 19. 13:40
24/33 anonim válasza:
Azta nagyon kíváncsi leszek,biztosan sikerül! Majd meséld el milyen volt meg fájt e.Énis nagyon várom a szeptembert.Konzultáció után mikor megbeszéltétek hogy lombik lesz mikor kellett kezdeni ezt a hasba injekciózást mennyi idő telik el mire leveszik a petesejtet? vagy meg kell várni egy menzeszt ilyesmi?
25/33 A kérdező kommentje:
Ma volt a leszívásom. Egyáltalan nem fájt. Most erzek kis szurkálásokat,meg feszül kicsit a hasam. Feherjet ajanljak a has puffadasra. Ma veszek is :) Azt ott dolgozok nagyon kedvesek,figyelmesek. A hasba inyekciozas sok mindentol fugg,hogy rovid vagy hosszu protokol kell e neked. Nekem rovud kellett a mensi 2napjatol szurtam,6napig. Utana ultrahang. Ott kaptam meg 3 napi adagot,plusz a repedes gatlo inyekciot is. Ezen a 3 napon mar mind 2 kellett szurnom. Majd vasarnap este pontos idobe kellett be adnom a tuszo repesztot. Ma reggel bementem,egy ultrangot csinalt a dr.ur. es mehettem is fel a mutobe,ferjem pedig leadni a mintat. Ott rogton elmondjak,hogy hany db petesejtet sikerult leszivni. Nekem 5db-ot. Most pedig ujbol jon az izgulas,mert holnap hiv a biologus hogy mennyit sikerult megtermekenyiteni.es ha minden jol alakul csutortokon be is ultetik.
júl. 23. 14:17
26/33 A kérdező kommentje:
Helyesbitek,a leszivasom aznap delutan kezdett borzalmas fajdalmba atmenni ami aznap nagyon szornyu volt. Felallni alig tudtam. Masnap is fajt,de mar nem olyan erosen. Ma reggel meg csak kicsit fura kellemetlen volt a hasam de a fajdalom eltunt. Meg is volt ma a beultetesem. Most pedig ket het turelem ami borzasztoan nehezen fog tellni.
júl. 25. 21:32
27/33 A kérdező kommentje:
A beultetes pedig 5 perc volt. Fajni egyaltalan nem fajt.kicsit talan kellemetlen volt,talan 1 percig. Jelenleg fajdalmat nem erzek. A derekam szurkalgat neha meg inkabb "fura" erzes van a hasamba. De nem faj.
júl. 25. 21:34
28/33 anonim válasza:
Sok sikert :) és természetesen várjuk majd az eredményt :) Kitartást addig is!
29/33 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. Ma vagyok beultetes utan 5nappal. A mellem meg erzekeny,de mar nem annyira mint az elso napokba. A hasam neha fajdogal,de elviselheto. Neha az egyik oldalam szurkal neha a masik. A derekem is faj. Viszont ugye 1 megtermekenyitett embriot kaptam vissza 2naposat. Es hivnom kellett ma a biologust hogy a masik ketto hogy all,sikerult e lefagyasztani,es nagyon el keseredtem mert mind ketto le allt az 5-6.napon a fejlodesbe. Rogton az jutott eszembe akkor amit vissza kaptam valoszinu az is le allt a napokba. Ma csinaltam egy tesztet ami negativ. ( tudom,tudom a teszt nagyon korai,de kivancsi voltam mit mutat. 8an kell mennem hcg vervetelre ahol kiderul sikerult e a beagyazodas,de sajnos nem erzek jelenleg sok eselyt. Inkabb csak bizakodok es remenykedek. Vegul barhogy is alakul majd le irom nektek.
júl. 30. 21:23
30/33 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi gond, csak pozitívan!!! Drukkolunk neked nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!