Lombik előtt állok. Szedte valaki a mehpempot vagy a polent a stimulacios hónapban és sikeres volt?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 07:52
1/11 anonim válasza:
Szerintem ezekkel nem pont stimulációkor kéne próbálkozni. A gyógyszerek épp azért lesznek, hogy úgymond kikapcsolják a normál hormonális működésed a cél érdekében, erre te szednél olyat, ami normális ciklusban is bezavarhat.
2/11 anonim válasza:
Lombikos voltam és maximálisan egyetértek az egyes válaszolóval.
3/11 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat
2023. júl. 31. 13:18
4/11 anonim válasza:
Sztem a méhpempő egy "szuper food", tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal stb., miért ne lehetne enni? Amúgy ezt az orvosod jobban meg tudja ítélni.
5/11 anonim válasza:
Csomó nőnek bekavar a hormonháztartásába. Hiába super food…
6/11 anonim válasza:
Én még a lombik előtt próbálkoztam méhpempővel és eltolta a ciklusom. Szerintem se használd most!
7/11 anonim válasza:
Ezért mondtam, h orvos.
Amúgy a méhpempő hathat a hormonháztartásra, hisz ezért javasolják azoknak, akiknek nehezebben lenne babájuk.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kérdeztem az orvosom és azt mondta,hogy egész nyugodtan szedjem ezzel még segítem a munkáját.
2023. aug. 12. 09:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!