Az átjárhatósági vizsgálat tényleg nagyon fáj? Aki gyógyszert vett be előtte, neki is fájt? Bódítás csak magánban kérhető?
Figyelt kérdés
Egy ideje próbálkozunk, a hormonlaboron túl vagyunk, a következő a petevezeték átjárhatósági vizsgálat, de csak halogatom mert tartok tőle. Igyekszem megbarátkozni a gondolattal, mert tudom, h sok mindenben segíthet. Egy nőgyógyászati vizsgálatnál is befeszülök, félek, hogy nehezen bírnám ki ezt, hiszen ez hosszabb idő és fájdalmasabb is gondolom.júl. 5. 23:23
11/13 anonim válasza:
A hycosyt nem úgy csinálják hogy a kontraszt anyag adása után megröntgenezik a méhemet? Vagy keverem akkor valamivel?
12/13 anonim válasza:
HSG akkor a röntgenes.
A Hycosy az ultrahangos?
13/13 anonim válasza:
Igen, Hycosy az ultrahangos.
Feltesznek egy ballont, na az a kellemetlen. Beleengedik a folyadékot, az beáramlik, ha átjárható vagy. Meg is mutatják képernyőn, ha jófej a doki, hogy ott a petevezeték. Maga az áramlás nem fáj, HA átjárható vagy. Pár perc az egész. Nem kell befeküdni a kórházba.
Én mondjuk rettegtem tőle, de magánban, nagyon kedvesek, türelmesek voltak. Ennyi pénzért mondjuk alap 😂
Azért autó, taxi legyen készenlétben, hogy hazavisz, hívsz egyet, mert van, akinek erősen görcsöl utána pár óráig, 1-2 napig akár.
De TB nem finanszírozza a Hycosy-t, sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!