Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Már tavaly július óta rajta...

Már tavaly július óta rajta vagyunk a baba projekten a férjemmel, de eddig sikertelenül. Én is és a férjem is volt dokinál, mindenkinél minden rendben. Hol lehet akkor a gond?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok a férjem 32
jún. 19. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem válaszolsz, hogy milyen vizsgálataitok voltak?

El nem hiszem, hogy minden lehetséges dolgot megvizsgáltak volna. Az, hogy téged megnéz egy nőgyógyász, esetleg volt egy 3. és 21. napi hormonvérvételed, a párodnak meg volt egy alap sperma vizsgálata, az nem azt jelenti, hogy minden rendben. Persze lehet, hogy minden rendben, legyen így, csak mondom, hogy ezt nem olyan könnyű kijelenteni.

Csak pár vizsgálat, ami eszembe jut.

Női oldalról:

- 3. és 21. napi hormonvérvétel

- pajzsmirigy vérvétel

- cukorterhelés

- átjárhatósági viszgálat (HSG)

- AMH vérvétel

Férfi oldalról:

- hormonvérvétel

- pajzsmirigy vérvétel

- spermaanalízis

- DNS fragmentáció

- Ros teszt

Ezek mindegyike megvolt?

jún. 22. 09:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a lombikot vegzo orvos hogy akik eljutnak idaig azok felenel nincs problema a vizsgalatoknal.
jún. 26. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!