Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Már tavaly július óta rajta...

Már tavaly július óta rajta vagyunk a baba projekten a férjemmel, de eddig sikertelenül. Én is és a férjem is volt dokinál, mindenkinél minden rendben. Hol lehet akkor a gond?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok a férjem 32
jún. 19. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze attól még lehet, hogy tényleg nincs gondotok, de valahogy kötve hiszem, hogy alapos kivizsgáláson voltatok. Az annyira sokrétű, pláne egy nőnél.

Milyen vizsgálataitok voltak?

jún. 19. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Milyen vizsgálatokon voltatok? Egy meddőségi központba jelentkezzetek be.
jún. 19. 22:12
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Én öltem a spermát + kevés is volt.

Rengeteg minden lehet azbok, amit egy sima nődoki nem lát

jún. 19. 22:28
 4/12 anonim ***** válasza:
37%
Talán, mert ez nem egy projekt, amit időre és megfeszülve kell csinálni.
jún. 20. 12:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, sok tapasztalatod van a témában... Elárulom, hogy sosem a ráfeszülés/rástresszelés okozza a sikertelenséget, hanem ez időben fordítva történik. Hiába veszik lazára, ahogy telnek a hónapok, majd az évek, ettől bizony elkezd stresszelni a pár.

Ha nekem is spontán, az első 3 hónapban összejött volna a gyerek, eszemben sem lett volna "rágörcsölni".

jún. 20. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy értem, abban a témában van-e, hogy milyen éveket várni gyerekre...

jún. 20. 17:25
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves 4.

Senki nincs ráfeszülve, csak ahogy fentebb is írták x hónap elteltével, azért már kérdőjelek jelennek meg az ember fejében, akarva akaratlanul. De ha te ilyen rosszindulatú vagy, akkor inkább tartottad volna meg magadnak a válaszod, mert az ilyenre senki nem kiváncsi.

A férjem még nálam is jobban vágyik rá, mint én, szóval ennyit a “bohózatról”.

Azért 2 gyermek anyjaként megnéztelek volna, hogy a gyerekek előtt tövig rágtad a körmeid, miközben sorra vetted a terhességi teszteket, minden hónapban. Na én eddig egyet vettem és akkor is azért, mert 4 napot késett.

Ui.: Remélem majd én nem leszek ilyen megkeseredett anyuka, mint te.

jún. 20. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
8. Egy tesztet sem vettem, nem voltam idegbeteg pedig 8 hónapra lettem terhes mindkét gyerekkel. nem vagyok megkeseredett sem, de nem bírom ezt a babaprojekt szemléletet, mint egy gép, úgy működni.
jún. 20. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor veregesd meg a vállad, milyen szupi vagy! Segíteni nem segítettél semmit, csak ismeretlenül minősítettél egy kérdezőt, akiről semmit nem tudsz. Marha büszke lehetsz magadra!

jún. 20. 19:44
 10/12 anonim válasza:
Szia! Szedsz esetleg valamilyen gyógyszert vagy vitamint?
jún. 21. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!