Ha valaki tapasztalt már hasonlót kérem segítsen mi
lehet ez ha mem terhesség?
Figyelt kérdés
Május 22.én kezdődött a menzeszem. Nekem általába 5 nap és a 2. 3.nap nagyon jön. Na ez most kissé fura volt mert 2 nap rendesen volt 3. 4 nap szinte alig alig. Furcsáltam is. Júnuis 1-jén ovulációm volt erős fejfájással és hányással. Na itt erős gyanúnk lett hogy végre jön a baba. Teszt negatív .. Ahogy teltek a napok terhességi tünetek bukkantak fel, 1 hét után teszt megint negatív Házidoki szerint terhesség várjunk pihengessek. Ma reggel június 9 csináltam tesztet ugyanis 5 nap múlva kellene megjönnie. Olyan tesztet vettem ami 6 nappal előtte jelez és természetesen negatív Segítsetek mi lehet ez akkor ha nem terhesség?!
De ovulációkor nem lehet beágyazódás. Ilyet orvos biztos nem mondott. Max azt, hogy amikor te azt hitted ovuláció van..
2024. jún. 9. 16:00
22/40 anonim válasza:
Ovuláciokol nincs beágyazódás!
Ovukor megtermékenyítés van
Azután 7-10nappal beagyazódás.
Mennyi lett a hcg szinted? Ha igen kevés akkor az uh se nagyon lat semmit.
2024. jún. 9. 16:01
23/40 anonim válasza:
"Alig de ki lehett venni a HCG szintet nagyon minimális ezért nem jelezett a teszt. De a lényeg hogy igen terhes vagyok. Uh-n kis fekete pontocska látszik."🤣 Ja, persze, 5 nap múlva kellene megjönnie, de neked már látták ultrahangon. Nézd, a beteges hazudozást is tudják ma mar hatékonyan kezelni, mielőtt elérnél arra a szintre, hogy magad is elhiszed a saját hazugságod.
2024. jún. 9. 16:06
24/40 anonim válasza:
Anyám, imádom az ilyen kérdéseket, amikor egy teljesen irreális helyzetből 7 óra alatt oda jutunk, hogy másnap már szüli is a kérdező a hármasikreket.😂🤣
2024. jún. 9. 16:08
25/40 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy fekete pontocskát lát az orvos. Kb az 5-ik hétig csak felritkulást látnak majd azután a petezsákot. Minimális HCG meg minden szervezetben lehet. Ez csak egy mese amit előadsz, azt is azért, hogy látjátok nekem volt igazam. Szánalmas komolyan mondom.
2024. jún. 9. 16:30
26/40 anonim válasza:
Na, mennyi lett az alig észrevehető hcg? Marha kíváncsi vagyok.
2024. jún. 9. 16:34
27/40 anonim válasza:
Ha a hcg alig van a vérben, akkor uhn semmit nem lá
tnak,max megvastagodott nyálkahártyát.
2024. jún. 9. 17:05
28/40 anonim válasza:
Olyan NINCS, hogy alig lehet kivenni a Hcg szintet!
Hazudsz!
Ilyenkor mindenki bedobja a jaj pozit lett a tesztem kedves kommentelok! Csak azert hogy azt ereztesd mi vagyunk a hulyek.
Olyan sincs, hogy fekete pontot lat a doki.
Te nem vagy se normalis, se terhes!
Valoban keress fel pszichologust.
2024. jún. 9. 18:07
29/40 anonim válasza:
Teljesen idióta a kérdező! 😂
Te NEM VAGY TERHES 😄
Csak szeretnél az lenni.
Senkit nem tudsz itt átverni, mert rajtad kívül a kommentelők tudnak logikusan gondolkodni. 😅
Szegény párod mit élhet át melletted?! 😄😄
2024. jún. 9. 18:10
30/40 anonim válasza:
Te annyira vagy terhes mint Brad Pitt=semennyire!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!