Viccelsz ugye? Ez durván rossz. Előbb rendbe kell tenni. Ha terhes is lennél, ilyen érték mellett nem valószínű, hogy megmaradna.
jún. 6. 12:39
3/11 anonim válasza:
#2, nagyon "kedves" vagy! Mivel nem orvos, és nem ért hozzá, gondolom nem viccel?! Azért kérdezett, de fájna normálisan válaszolni.
jún. 6. 13:22
4/11 anonim válasza:
Nekem nem voltak ennyire vészesek az értékeim, de közel állt hozzá. Éhgyomori inzulinom 20szal kezdődött, a 60 perces nekem is 200 körül volt. Diéta elkezdése után 6 hónapra teherbe estem. 4 hónap volt amikor nem védekeztünk. Szigorú Diéta mozgással kell mindenképpen, illetve mehet gyógyszert is írt a doki. Nekem akkor nem írt. Ha betartod akkor simán teherbe eshetsz :)
jún. 6. 13:47
5/11 anonim válasza:
*illetve lehet gyógyszert is ír a doki
jún. 6. 14:06
6/11 anonim válasza:
Ez nagyon csúnya, ez már tényleg az a szint, aminél inkább rendbe kell tenni terhesség előtt a dolgot, mint véletlenül így teherbe esni a baba érdekében is.
Sokan itt 30-40 körüli 60 és 120 perces inzulinra inzulinrezisztenciát kiáltanak... Pedig ez itt az igazi inzulinrezisztencia...
Peteérésed is van? Mert attól hogy szabályosan megjön még nem biztos, hogy van ovuláció is.
jún. 6. 14:19
7/11 anonim válasza:
Ilyen értékekkel vésekezni kell, hgy még véletlenül se ess teherbe, mert hatalmas a vetélés és a terhességi diabétesz kockázata. Előbb tegyenek rendbe és majd utána.
jún. 6. 14:29
8/11 A kérdező kommentje:
Hát az ovulációs tesztjeim szoktak szép pozitívak lenni, aztán hogy meg is reped e azt nem tudom
jún. 6. 14:29
9/11 anonim válasza:
#2! Mi bajod van? Tök normális válasz, hogy ilyen érték mellett eszébe se jusson, tegye rendbe és utána. Mennyivel jobb biztatni, hogy így is sikerülhet, hogy utána elvetéljen? Azt kérdezte sikerülhet-e. Arra egy válasz van, kicsi eséllyel, de sikerülhet. Csak épp az nem lenne jó. Csomagolhatod ezt akárhogy.
jún. 6. 14:41
10/11 anonim válasza:
Szerintem is elég undok az 1-es. Nagyon nem mindegy, hogy csomagolod.
Szóval teherbe lehet esni ezzel, talán, de tényleg nagyon nem ajánlott. Viszont megfelelő kezelés után valószínűleg rendbe jössz és akkor már teherbe fogsz tudni esni. Szóval elég rossz az eredmény de rendbe hozható. Idő és kitartás kell hozzá, és nem csak a baba miatt, magad miatt is fontos a gyógyulás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!