2 vetélés után sikeres 3. terhesség?
Írna olyan valaki kommentet véleménnyel, akiknek 2 vetélés után a 3. sikeres lett vizsgálatok nélkül?
Csak hogy lássam, erre is van remény.
Köszönöm! 🩷 💜 🩵
Nekem csak egy missed abom volt, aztán pedig egy kémiai terhességem (vérvétel alapján, nem csak "odaképzelt" csík a teszten), szóval végülis kétszer indult el valami, aminek nem lett jó vége.
Harmadjára viszont sikerült megszülni a kisfiamat, nem derült ki semmi ok, mi volt a baj az első kettő terhességnél (valószínű nálam is a kor lehetett a ludas, az első terhességnél is 35 körül voltam már).
Szia
2018ban volt egy befejezésem
Utána szünet
2021 májusban egy
2022 januárban megint
2022 júniusban megint terhes lettem
Ő 2023 ban megszúletett
Nem voltam kivizsgáláson mert úgy volt vele ha összejön szuper ha nem akkor az élet így akarta. A kislányom az utolsó pillanatban jött mert 40 felett én már nem akartam szülni. 1 hónap volt még hátra a szülinapomhoz és megszúletett.
Szóval 3 után is van remény kivizsgálás nélkül.
Nekem is 2 vetélésem volt. A második műtétes befejezés volt.
Ott a 2hetes kontrollon mondta a doki, hogy akár próbálkozhatunk is, ő egy vérvételt javasol egyenlőre csak.
Mire meglett a vérvétel eredménye, terhes is lettem.
Semmi nem derült ki, minden tökéletes volt.
Ez a terhesség meg is maradt.
Nővéremnek volt az első gyermek előtt és a két gyermek között is vetélése(i). Nem tudom pontosan, hogy hány.. de 3 biztosan. Így minimum 5 terhességéből 2 sikeres lett. ❤
Nekem most május végén volt egy missed ab-om.. és e hó hónap végére nem várom..
A sikersztorik éltetnek itt a gyakorin. 🤭😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!