A hónap elején voltam hormon panelen 1 éve szeretnénk babát veletek már történt ilyen? Elvileg magas volt TSH Nem írtak gyógyszert további kivizsgálás kell amire holnap megyek Viszont mi idő közben próbálkozunk ugyan úgy
Az ovum óta folyamatosan megy fel a hőm (mert a doki azt mondta mérjem már ez a harmadik hónapja)
És vannak kisebb nagyobb szúró érzések az alhasamban azóta és érzékenyek a cicijeim is
Sosem történt még velem ilyen szerintetek mennyi az esélye annak hogy babát várok magas TSH mellett? Vegyek egy tesztet? 😅
Kedves Kérdező, hogy vagy?
Csinaltal azóta új tesztet?
Nem lesz gond! Szurkolok, hogy minden rendben legyen.
Keress fel egy endokrionologust, ok megnézik, és biztos írnak fel gyógyszert, ami le is viszi majd az értéket.
Én alapból szedek a pajzsmirigyre, mert nekem eleinte 9.3 volt a THS-m, ami azóta rendeződött, kérdeztem az endokrionologusomat, hogy ha kiderül hogy terhes vagyok mi a teendő? Azt mondtak, amint megkapom a terhes könyvem, jelentkezzek naluk, mert emelnek majd az adagon.
Sziasztok! Jól vagyok eddig minden rendben
Ma voltam endokrinológushoz meg szerette volna nézni az aktuális TSH szintem viszont nem sikerült levenni a vért…szóval vissza térünk rá hétfőn
Írni nem irt semmit annyit mondott hogy a vérvétel után
Tesztet úgy gondoltam picit később csinálok hogy egyértelműbb legyen 😊
Kedves Kérdező!
Hogy vagy? Azóta van fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!