Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A hónap elején voltam hormon...

A hónap elején voltam hormon panelen 1 éve szeretnénk babát veletek már történt ilyen? Elvileg magas volt TSH Nem írtak gyógyszert további kivizsgálás kell amire holnap megyek Viszont mi idő közben próbálkozunk ugyan úgy

Figyelt kérdés

Az ovum óta folyamatosan megy fel a hőm (mert a doki azt mondta mérjem már ez a harmadik hónapja)

És vannak kisebb nagyobb szúró érzések az alhasamban azóta és érzékenyek a cicijeim is

Sosem történt még velem ilyen szerintetek mennyi az esélye annak hogy babát várok magas TSH mellett? Vegyek egy tesztet? 😅

2024. máj. 23. 11:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát tesztelj. Ha ez terhesség miatt van, akkor mar pozitív lesz. Ha nem, akkor nem.
2024. máj. 23. 16:44
 12/21 A kérdező kommentje:
Csináltam délutáni vízeletből X-epil 25-ös tesztet és halvány pozitív 🫢🫢
2024. máj. 23. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Szorítok! Endost hamar keress, mert a magas TSH vetélést okozhat. Nem ijesztegetni akarlak, én is pajzsmirigy alulműködéssel estem teherbe, folyamatosan figyelik is.
2024. máj. 23. 18:54
 14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon félek teljesen kétségbe vagyok esve 😕nem úgy terveztem hogy pont most lesz pozitív a tesztem…
2024. máj. 23. 19:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj! Csak azért hívom fel a figyelmed, hogy tudj minél előbb lépéseket tenni. Figyelj, nekem azt mondták (mivel nagyon megijesztett a nőgyógyász, hogy elvetélhetek), hogy igazából, itt a lényeg, hogy szinten legyen tartva, magyarán ne ugorjon meg hirtelen az érték. Nekem 2,4-ről vitték le 1,4-re, azzal estem teherbe. Azonnal elmentem magán vérvételre, ahol 4 hetesen már 1,9 volt. Fel is borítottam mindjárt az egész orvosi rendelőt, hogy azonnal csináljanak valamit, mert nem vagyok hajlandó elveszíteni. Kaptam sürgősségi beutalót endora, mindig meghatározza a doki, hogy mikor kell nézni és minden rendben!
2024. máj. 23. 20:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, hogy vagy?

Csinaltal azóta új tesztet?

Nem lesz gond! Szurkolok, hogy minden rendben legyen.

Keress fel egy endokrionologust, ok megnézik, és biztos írnak fel gyógyszert, ami le is viszi majd az értéket.

Én alapból szedek a pajzsmirigyre, mert nekem eleinte 9.3 volt a THS-m, ami azóta rendeződött, kérdeztem az endokrionologusomat, hogy ha kiderül hogy terhes vagyok mi a teendő? Azt mondtak, amint megkapom a terhes könyvem, jelentkezzek naluk, mert emelnek majd az adagon.

2024. máj. 24. 09:54
 17/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Jól vagyok eddig minden rendben

Ma voltam endokrinológushoz meg szerette volna nézni az aktuális TSH szintem viszont nem sikerült levenni a vért…szóval vissza térünk rá hétfőn

Írni nem irt semmit annyit mondott hogy a vérvétel után

Tesztet úgy gondoltam picit később csinálok hogy egyértelműbb legyen 😊

2024. máj. 24. 22:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Rendben :)) majd várjuk a fejleményeket!
2024. máj. 26. 13:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hogy vagy? Azóta van fejlemény?

2024. jún. 4. 10:32
 20/21 A kérdező kommentje:
Sajnos sikertelen volt az előző hónap…
2024. jún. 26. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!