Kimerült a petefészkem????
Igen. Szerintem ez kórházanként változó. Nekem minden hónapban halasztódott, mert a dokimmal akartam és sose fértem be. Meg nekem átjárhatósagi is lett volna, ami ciklushoz kötött. Így kb.3x toltak a következő hónapra, de abban benne van a december is, amikor gondolom, eleve nem sok tervezett műtét van, mert nálunk a szülészeten csinálják és a kevesebb doki, inkább azokat látja el, ami nem halasztható. Pl.szülés, császár,abortusz.
Amikor műtét előtti kontrollra kellett volna mennem, hogy tényleg kiírják az időpontot, az alapján, hogy áll a ciklusom, vagy beleavatkozzanak, ha nem ott tart, hogy műteni tudjanak, kiderült, hogy terhes lettem, így arra a vizsgálatra már nem kerül sor.
Az első műtétemnél kb.2hónapot kellett várnom, de az meg nyáron volt és random adtak, nem tudtam, kihez. (Ott úgy van, hogy több ilyen műtétet nyomnak le bizonyos napokon.) Szóval "összegyűjtik őket".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!