Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy éve szeretnénk babát a...

Egy éve szeretnénk babát a párommal és voltam egy vérvételen amit a doki kért rá tudnátok nézni az eredményemre? Szeretném a véleményeteket kérni Csatolom a linket

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2024. máj. 13. 14:43
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Igazából gondolkodunk mi is azon hogy mennie kellene viszont nem tudom milyen dokihoz forduljunk első sorban 😅
2024. máj. 26. 21:12
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
Írtam,hogy andrológushoz kell menni. Ő vizsgálja a spermát és a szaporító szerveket.
2024. máj. 26. 21:53
 43/55 anonim ***** válasza:
46%
A 29-es válaszodban levő vizsgálatokat biztos nem csináltattad meg ennyi idő alatt. Nem véletlenül nem írod meg az eredményeket.. fura, miért?
2024. máj. 26. 22:11
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

Andrológushoz menjen a férjed, amit a 42-es kommentelő is írt.

Kérdező amikor egy pár nem esik terherbe, mindig a férfi vizsgálata az első. Az gyorsabb, fájdalommentes. Az intézménynek pedig olcsóbb.

Nem úgy, mint a nőknek a sok vizsgálat, vérvétel, átjárhatósági stb. Körülbelül harmad esély, hogy a férfi oldalon van gond, és ezt tök gyorsan ki lehet zárni, majd utána nézni a női oldalt.

Nálunk a férjem anno (még a meddőségi központ előtt jóval) elment egy sima spermium vizsgálatra. Beírta netre, spermium vizsgálat xy város, sok magán intézményben van. A vizsgálat előtt 4-5 nap önmegtartóztatás. Majd vagy vesz gyógyszertárban speciális tégelyt, otthon leveszi a mintát, testmelegben beviszi a zsebében (hűteni tilos), vagy elmegy az intézménybe, és ott helyben ad mintát, egy kis szobában leültetik egyedül egy tégellyel.

Lehetett mellé kérni kérni elemzést is, andrológiai konzultációt.

2024. máj. 26. 22:36
 45/55 A kérdező kommentje:
43* elmondtam hogy megcsináltattam magán klinikán papír alapú “bizonyítékom” nincs az eredményekről de a doki mondta hogy mindent rendben találtak 😊
2024. máj. 26. 23:56
 46/55 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Itt vannak az eredményeim

Nektek mi a véleményetek?

2024. máj. 28. 10:14
 47/55 anonim ***** válasza:

Vasat kezdj el szedni (terhes vitaminban lévő is jó).

TSH, anti-TPO nincs a vizsgálatok között (mivel tb alapon 30 napon belül nem lehet ismételni) így ez alapján nem lehet azt mondani, hogy nincs probléma a pajzamirigyeddel.

Női hormonok tényleg ok-k, de fontos lesz még a 21. napi progeszteron.

Attól hogy hormonálisan nincs semmi gond még ezer más dolog lehet a meddőség hátterében.

2024. máj. 28. 14:31
 48/55 anonim ***** válasza:
Illetve a 3 pontos cukor-inzulint se látom.
2024. máj. 28. 15:02
 49/55 anonim ***** válasza:
Amit a kérdésedben linkeltél, az volt az 4. ciklusnapi? Amit meg most linkeltél a 46. kommentben, az volt a 21. napi?
2024. máj. 28. 17:41
 50/55 A kérdező kommentje:
Volt cukor terhelés is este felé belinkelem 😊
2024. máj. 28. 18:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!