Egy éve szeretnénk babát a párommal és voltam egy vérvételen amit a doki kért rá tudnátok nézni az eredményemre? Szeretném a véleményeteket kérni Csatolom a linket
Sziasztok! Voltam dokihoz ma 😊el küldött további kivizsgálásra illetve uh-ra azt mondta azok eredményei alapján ír majd gyógyszert elhangzott a hasimoto is…gyanakszik rá elvileg hogy lehet az lesz a baj
Hát remélem hogy nem 😅jelentkezem amint lesznek fejlemények!
Én szurkolok, hogy ne az legyen. 🤞😊
És elég legyen majd gyógyszer az értékek helyre rakásához.
Ezen nincs mit reménykedni, ez biztos, hogy Hashimoto.
De önmagában a Hashimoto NEM okoz meddőséget, szóval azt várni, hogy napi fél szem pajzsmirigy gyógyszer megoldja a problémát nem érdemes, menni kell tovább.
Nekem Hashimotom van, ugyanazt mondta az endokrinológus, amit a 24-es kommentelő írt. Nem emiatt nem jön nálunk a baba másfél éve. Persze attól még fontos beállítani a pajzsmirigyet.
(Már meddőségiben vizsgálnak, Hashimoto is ott derült ki.)
Sziasztok! Tegnap voltam kivizsgáláson (további vérvétel illetve uh) ma megjött az eredmény felhívtam a dokit és azt mondta nem hasimoto 😊
Elvileg minden eredményem jó volt most csak a TSH szint picit magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!