Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy éve szeretnénk babát a...

Egy éve szeretnénk babát a párommal és voltam egy vérvételen amit a doki kért rá tudnátok nézni az eredményemre? Szeretném a véleményeteket kérni Csatolom a linket

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2024. máj. 13. 14:43
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Es ezeknek mi lett az eredménye?
2024. máj. 25. 19:43
 32/55 A kérdező kommentje:
Igen a pajzsmirigy uh is jó elvileg minden normál 😅
2024. máj. 26. 10:09
 33/55 anonim ***** válasza:
Nem látom,hogy írtad volna. 1 év alatt a párod volt dokinál? Nála minden rendben van?
2024. máj. 26. 11:44
 34/55 A kérdező kommentje:
Ő még nem volt úgy voltam vele előbb járnak én ennek az egésznek a végére…
2024. máj. 26. 15:37
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a férjednek javasolt mielőbb elmennie spermium vizsgálatra és andrológiai konzultációra 😊
2024. máj. 26. 15:45
 36/55 anonim ***** válasza:
De mik a konkrét eredményei azoknak a vizsgálatoknak?
2024. máj. 26. 16:41
 37/55 anonim ***** válasza:

Mi van a leletekre írva? Eeszt-ben meg tudod nézni.

Off, de melyik magán intézménybe jársz, ez valami elképsztő gyorsaság! Május 21-én kedden írtad, hogy a doki elküldött ultrahangra és további vérvételekre. Majd pénteken megvolt a vizsgálat, és szombaton, tegnap írtad, hogy felhívtad a dokit, aki szerint ezek az eredmények jók. Ezért gondolom, hogy magán, mert túl gyors volt, és szombaton dolgozott a dokid. Aki gondolom endokrinológus, mert ez az ő szakterülete.

2024. máj. 26. 20:14
 38/55 A kérdező kommentje:
Endokrinológushoz járok Miskolcra a Tritonlife magán klinikára (Dr Fehér Annamáriához) és tényleg nagyon gyorsak csak ajánlani tudom őket😊
2024. máj. 26. 20:32
 39/55 anonim ***** válasza:

Á nem vagyok miskolci, de baromi jó ez a gyorsaság, irigyellek!

A lényeg, hogy jók a leleteid.

Férjed a következő, jöhetnek az ő vizsgálatai.

Drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön a baba!

Ha pedig mindkettőtöknél látszólag minden rendben, de még mondjuk fél év alatt nem sikerül, irány egy meddőségi, az ingyenes, már államosították. Mert már 1 éve próbálkoztok, ne menjen el még több év hiába.

Ott speckóbb vizsgálatokat is néznek, például dns vizsgálatok, összeférhetetlenség (a spermiumokat kinyírja a nő teste, most konyhanyelven fogalmaztam).

2024. máj. 26. 20:45
 40/55 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Az én férjem elment andrológushoz. Volt egy fizikális vizsgálat, here uh, és kapott egy tégelyt,hogy 40 percen belül érjen vissza a spermamintával. Ennyi volt az egész.

A párod minél hamarabb menjen el, lehet,hogy neki is kezelés kell!

2024. máj. 26. 21:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!