Egy éve szeretnénk babát a párommal és voltam egy vérvételen amit a doki kért rá tudnátok nézni az eredményemre? Szeretném a véleményeteket kérni Csatolom a linket
Mi van a leletekre írva? Eeszt-ben meg tudod nézni.
Off, de melyik magán intézménybe jársz, ez valami elképsztő gyorsaság! Május 21-én kedden írtad, hogy a doki elküldött ultrahangra és további vérvételekre. Majd pénteken megvolt a vizsgálat, és szombaton, tegnap írtad, hogy felhívtad a dokit, aki szerint ezek az eredmények jók. Ezért gondolom, hogy magán, mert túl gyors volt, és szombaton dolgozott a dokid. Aki gondolom endokrinológus, mert ez az ő szakterülete.
Á nem vagyok miskolci, de baromi jó ez a gyorsaság, irigyellek!
A lényeg, hogy jók a leleteid.
Férjed a következő, jöhetnek az ő vizsgálatai.
Drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön a baba!
Ha pedig mindkettőtöknél látszólag minden rendben, de még mondjuk fél év alatt nem sikerül, irány egy meddőségi, az ingyenes, már államosították. Mert már 1 éve próbálkoztok, ne menjen el még több év hiába.
Ott speckóbb vizsgálatokat is néznek, például dns vizsgálatok, összeférhetetlenség (a spermiumokat kinyírja a nő teste, most konyhanyelven fogalmaztam).
Kérdező!
Az én férjem elment andrológushoz. Volt egy fizikális vizsgálat, here uh, és kapott egy tégelyt,hogy 40 percen belül érjen vissza a spermamintával. Ennyi volt az egész.
A párod minél hamarabb menjen el, lehet,hogy neki is kezelés kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!