2,6 tsh-val a háziorvos beutal endokrinológushoz vagy bővebb vérvételre?
Orvosfüggő, nem biztos, hogy ilyen értékkel be fog utalni, azért próbáld meg!
B opcióként utána még mindig elmehetsz magánba, az drága, de hát ez van 😥
Én magánba mentem, mert államiban 3 hónapot kellett volna várni. Mondjuk nekem majdnem 5 volt a TSH. Magánban nekem is azt mondta az endokrinológus, amit a kérdésben kiírtál, hogy érdemes 1,5 alatt kell lennie a sikeres teherbeeséshez, és a sikeres kihordáshoz. De látod, terherbe lehet esni 3,8-al, mint a kettes.
*de nekem az anti-TPO is rossz volt, azért kellett endokrinológushoz menni, nem önmagában a TSH miatt.
Hashimotoval is derült ki...
Hármas voltam.
Nem. Én meddőségibe jártam és 2,56 volt a legmagasabb. Nem foglalkoztak vele. Én sírtam ki, azt hiszem, a sima nődokimtól egy beutalót endokrinológushoz, de csak mert a cukorterhelésem is kétesélyes volt, meg szerettem volna, ha ránéz a hormon laboromra, mert túl öreg vagyok.
Majdnem fél év volt, amíg bejutottam, szóval, ha most a helyedben lennék és ezen paráznék, elmennék magánba.
#7! Kérni kérhetsz, de nem biztos, hogy kapsz. Ha pl.vannak inzulin rezisztenciára utaló tüneteid, akkor házi orvosnál is próbálkozhatsz, hogy adjon beutalót terhelésre. Ott hozzáteheted a teherbeesési nehézséget is, mint tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!