Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi befolyásolja az LH teszt...

Mi befolyásolja az LH teszt eredményét?

Figyelt kérdés

Az LH teszt eredményét tényleg lényegesen befolyásolja az előtte elfogyasztott folyadék mennyisége / mikor pisiltünk előtte?

Köszönöm! 🩷 💜

ápr. 25. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen!

Írja is több tájékoztató, hogy mielőtt megcsinálod a tesztet kb. 2 órával ne fogyassz folyadékot.

Hasonlóképp képzeld el mint a terhességi tesztet, csak az LH tesztet delután ajánlják megcsinálni.

ápr. 25. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:

De ha minden nap ugyanúgy és ugyanakkor csinálom akkor miért van az, hogy egyik nap sötétebb, másik nap világosabb, majd megint sötétebb, és így hullámzik.

A folyadékmennyiséget és a pisilést leszámítva mi befolyásolja még?

ápr. 25. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmmmm, más nem kellene befolyásolja. Ilyen fokban nem, hogy hullámozzon az eredmény. Én 2 cikluson keresztül néztem, de ilyet nem tapasztaltam. Hátha valaki ír még, aki esetleg találkozott hasonlóval.
ápr. 26. 05:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Normális esetben ki az aki 2óran át nem iszik meg nem is pisil???

Jeleznie kellene akkor is,en max 1órát bírom ki pisiles nélkül, inni lehet csak kevesebbet.

Azért 30fokos kanikulába aki kibírja minden elismerésem neki.Lh vagy reagál rá a szervezeted vagy nem,nem mindenkinek válik be mielőtt valaki azt írja gond vab veled., én ugyanis megkaptam.

jún. 6. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászok véleménye alapján nem mindenkinél működik az lh-teszt!tehát mem feltétlenül veled van a baj ha nem reagál a szervezeted rá!lh tesztet ri hanyadik napon kezditek,illetve meddig teszteltek ha nincs eredmény?
jún. 9. 11:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!