Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tavaly év végén elmentem...

Tavaly év végén elmentem magán endokrinológushoz aki elküldött egy sor vérvételre amit szintén csak magán laborban csináltathatok meg, de nem számítottam rá, hogy egy kisebb vagyon lesz. Ugyanezzel a gonddal már el sem mehetek tb alapon orvoshoz?

Figyelt kérdés
tegnap 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
De elmehetsz, ha kérsz beutalót a háziorvosodtól. Kérdés, hogy ő is ugyanezeket a vizsgálatokat fogja-e kiírni TB alapon. Ha szerencséd van igen, ha nem, akkor a hiányzóakat elég megcsináltatnod magánban.
tegnap 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De elmehetsz, csak az állami endo dokik szarni fognak a fejedre.

Nőgyógyásszal próbáld meg kiiratni a labort.

ma 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:

2, nekem pl államiban is nagyon rendes volt a drnő (Györkös Andrea, ZAlaegerszeg), de van vizsgálat, amit egyszerűen nem csinálnak meg államiban.

Nekem a TSH normális, ezért a helyi labor nem néz T3-T4-et, pedig nekem az szar, normál TSH mellett is.

Nem csinálnak 60 perces vx-inzulint (sőt, talán inzulint egyáltalán nem néznek terhelésnél).

Hiába mentem államiba, labort muszáj volt maszekban.

ma 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kér a doki néznek inzulint.
ma 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!