Tavaly év végén elmentem magán endokrinológushoz aki elküldött egy sor vérvételre amit szintén csak magán laborban csináltathatok meg, de nem számítottam rá, hogy egy kisebb vagyon lesz. Ugyanezzel a gonddal már el sem mehetek tb alapon orvoshoz?
Figyelt kérdés
tegnap 21:56
1/4 anonim 

válasza:

De elmehetsz, ha kérsz beutalót a háziorvosodtól. Kérdés, hogy ő is ugyanezeket a vizsgálatokat fogja-e kiírni TB alapon. Ha szerencséd van igen, ha nem, akkor a hiányzóakat elég megcsináltatnod magánban.
2/4 anonim 

válasza:

De elmehetsz, csak az állami endo dokik szarni fognak a fejedre.
Nőgyógyásszal próbáld meg kiiratni a labort.
3/4 anonim 

válasza:

2, nekem pl államiban is nagyon rendes volt a drnő (Györkös Andrea, ZAlaegerszeg), de van vizsgálat, amit egyszerűen nem csinálnak meg államiban.
Nekem a TSH normális, ezért a helyi labor nem néz T3-T4-et, pedig nekem az szar, normál TSH mellett is.
Nem csinálnak 60 perces vx-inzulint (sőt, talán inzulint egyáltalán nem néznek terhelésnél).
Hiába mentem államiba, labort muszáj volt maszekban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!