1 éve próbálkozunk a teherbeeséssel, normális állapot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
1 éve le tettem a fogamzásgátlót mivel babát szeretnénk.Menet közben kiderült, hogy Pcos-em van (rezisztencia nélkül) voltam dokiknál, vizsgálatokon, oda figyelek a kajára, sportolok. Valahogy mégsem jön össze a dolog…Volt màr valaki hasonló cipőben? Már kezdek reményvesztett lenni, elengedni a dolgot.Nem tudom azt se, hogy normális-e az 1 év, sok vagy kevés, ezért lennék kiváncsi, hogy mi a véleményetek?
( légyszi, csak olyan válaszokat várok akik tanácsot, esetleg tapasztalatot mesélnének, a kioktató kommenteket kihagynám :) )
25/V
2024. ápr. 15. 10:55
11/12 anonim válasza:
Kedves Vera! Az egy év semmi. Vizsgáltasd ki magad hátha kiderül valami. Hány olyan történetet olvasni, hogy ahogy kezelnek valakit sikerül a baba. Nálunk 4 éve semmi. Eleinte féltem, hogx a vizsgálatok kimutatják majd, hogy nem lehet. De minden rendben volt és mostmár értetlenül állunk a dolog előtt. Minden adott lenne mindkét oldalról mégsem sikerül. Fárasztó ennyi vizsgálaton átesni… biztos könnyebben veszi az akadályt az ember ha az elsők között kiderül mi a baj. Kezdj el vizsgálatokra járni. Nincs mire várni. Van még elvileg 2 inszemem de erősen gondolkozom, ha lehet ilyet irányítsanak át lombikra. Ne játszunk tovább.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! És sok erőt és kitartást neked! <3
2024. máj. 16. 20:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!