Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Meddig lennétek táppénzen...

Meddig lennétek táppénzen beültetés után a helyemben?

Figyelt kérdés

Szellemi munkáról van szó, viszont elég stresszes. Főleg most egy olyan időszak is jön, ami különösen az, illetve idéntől megnőtt a munkamennyiség is. Szóval én nagyon szívesen otthon maradnék a tesztig, viszont ezzel nagyon kicseszek a munkatársaimmal, nem tudom hogy lesznek meg időben nélkülem. Nyilván most nem a munka a prioritás nekem, és a munkatársaim is tudják/megértik, hogy min megyek keresztül, csak azért nem jó érzés "cserbenhagyni" őket.

Szerintetek?

2024. márc. 1. 10:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én se utálom a munkám úgy szoktam fogalmazni, hogy ilyen se veled, se nélküled kapcsolatok van vele. :D
2024. márc. 1. 12:29
 12/13 anonim ***** válasza:
En nehez fizikai gyari melot vegzek... Nalam ez nem is kerdes de a munkaltato felol sem.. Te esetedbe felesleges ... Nem ezen fog mulni egy esetleges sikertelenseg.
2024. márc. 6. 19:31
 13/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezt te döntöd el, nincs erre egzakt megegyezés, minden orvos mást mond, de párom beültetés után 2 hétig itthon volt, ha sikerült volna, akkor még pár hétig szintén, de mozogni kell ugyanúgy, viszont ha stresszes a munka, akkor meggondolnám. Ha úgy érzed vagy úgy szeretnéd, akkor legyen úgy, szerintem az ember mindig érzi mire van szüksége vagy mi lenne a jobb neki.
2024. márc. 7. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!