Meddig lennétek táppénzen beültetés után a helyemben?
Szellemi munkáról van szó, viszont elég stresszes. Főleg most egy olyan időszak is jön, ami különösen az, illetve idéntől megnőtt a munkamennyiség is. Szóval én nagyon szívesen otthon maradnék a tesztig, viszont ezzel nagyon kicseszek a munkatársaimmal, nem tudom hogy lesznek meg időben nélkülem. Nyilván most nem a munka a prioritás nekem, és a munkatársaim is tudják/megértik, hogy min megyek keresztül, csak azért nem jó érzés "cserbenhagyni" őket.
Szerintetek?
Nem maradnék otthon csak azért be beültetésem volt. A sajàt példám az, hogy amikor otthon voltam és ráértem agyalni, nem lettem terhes. Aztán amikor munkába álltam, amit ráadásul utáltam, este értem haza és elegem volt belőle minden téren, egyből terhes lettem, abszulút nem is számítottam rá, mert nem kattogtam rajta.
A teherbe esés nem ezen fog múlni, hogy van e időd otthon lesni, pozitív e már a teszt, és hogy mennyit tudsz feküdni otthon a kanapén.
Otthonról tudsz dolgozni?
Én otthon maradnék és onnan dolgoznék, hogy azért ne is háruljon másra a munkám.
Én teljesen megértem azt, akinek nem jön össze a baba, az szeretne minden kiküszöbölni. Ezt nyilván nem érti meg mindenki.
Nekem más mert fizika munka, pakolni,emelni,hajolni de én otthon maradtam beültetés után a tesztig. Nemtudom hogy ez "segített"e de sikerült az előtte lévő beültetés után mentem dolgozni és az nem maradt meg.
Ha tudsz otthonról dolgozni akkor szerintem válaszd azt így a gondolataid és elterelodnek és a munkatársaidal sem szúrsz ki ha neked az fontos :)
Sok sikert!
Szerintem ne arra gondolj, hogy a munkatársaiddal mi van, hanem magatokra. Nálunk például tök masképp volt, akkor maradt csak meg mikor elmentem két hét táppénzre addig semmi sem sikerült. Furcsa mód addig sosem éreztem semmit és akkor borzalmas fáradságot éreztem. A szemeim beestek elfáradtam egy kis sétába is. El is könyveltük biztos nem sikerült. Aztán mikor pozitív lett a tesz nagy öröm volt. Utána home office-ba dolgoztam végig, mert nálunk jó fej volt a cég. A terheseknek alap, hogy abban vannak. Azóta megszületett a fiunk.
Van akinek segít, ha dolgozik van akinek nem. Ezt annyira nem lehet megjósolni. Annak alapján dönts te mit akarsz. Ha menni akarsz menj, de ha kis részed is szeretne otthon maradni két hétre tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!