Melyik tb finanszirozott meddöségi központba menjek budapesten?
Mi a SOTE ARC-ba jártunk, ez a Baross utcában van. Teljesen meg voltunk velük elégedve. Rövid a várólista, normálisak az orvosok, pörgős maga az egész, de azt olvasom mindenhol ez van.
Ha váltanunk kellett volna tuti a SOTE ARO-ba (Üllői út) vagy a Forgácsba mentünk volna át.
Amúgy kb minden központnak van fb csoportja, lépj be, aztán ott is sok infót megtudsz.
3-as vagyok. Attól függ vannak-e már leleteitek. Ha vannak érdemes azokat elküldeni már akar a konzultáció előtt az orvosnak. De legkésőbb a konzultáció alatt mutasd/ mond be őket. Nekünk nem volt lelet, így kb gyorsan elsodorta a doki mire lesz szükség, és elküldte e-mailben a beutalokat. Mindkettőnknek volt sok vérvétel, nekem meghatározott napi hormon vizsgálatok, férjemnek sperma vizsgálat első körben. Utána jött nálam a fizikai vizsgálat: kenet vétel, átjárhatósági, ultrahang. Körülbelül 3 hónap alatt lett meg minden, utána kezdtünk az inszemmel. Sajnos jó sok kezelést kaptam mire az endometriozis kiderült, de azt is bent fedezte fel a doki. Előtte 4D-n nem látta egy másik magán orvos sem :S
Na utána már egyből sikerült a lombik, most vagyok 36 hetes :)
Ha nincs különösebb oka, akkor a vizsgálatok után inszemmel kezdenek. Nekünk 2 volt, utána jöhetett a lombik. Nekem Balla doktor volt az orvosom, mi mindketten megkedveltük őt a férjemmel. Nem gondolom hogy miatta tartott ennyi ideig mire sikerült, inkább úgy érezzük szívvel lélekkel végzi a munkáját :)
Te kihez kaptál időpontot?
#5 jól leírta.
A Kaáli az egyik legjobb hely, de jó még a Dévai is, ARC is jó. Mi a Dévaiban vagyunk, mi szeretjük, bár sajnos már régóta kell oda járnunk. Vannak kezdeti vizsgálatok, amiket mindenképp meg kell csináltatni, de arra kaptok majd beutalókat, viszont attól is függ felmerül-e majd plusz dolog egy-egy konzultáción, akkor kiegészítik. 2 éves leletek nem lesznek jók, Kaáliban nem tudom hogy van, a Dévaiban van amit 1 évig fogadnak el, van amit fél évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!