Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nem jön össze a baba, szeretné...

Nem jön össze a baba, szeretném kivizsgáltatni magunkat! Állami helyre érdemes menni? (hova?) Mennyi idő alatt vannak meg a vizsgálatok? Magánklinikák közül, melyiket ajánlanátok ami nem méreg drága? Ott mennyi idő alatt vannak meg a vizsgálatok?

Figyelt kérdés

Teljes káosz van most a fejemben, hogy hogyan tovább, kihez és hova fordulhatnánk szakmai segítségért!

Köszönöm a segítő válaszokat, tapasztalat útján szerzett válaszokat!

2024. febr. 13. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Brno-ba kb 3 nap alatt felvették velünk a kapcsolatot. A vizsgálatok tovább tartottak itthon magánba. Ha az ember hamar el tud menni azokra amiket még ők kérnek akkor hamar letudható az egész. De az egész kevesebb, mint 3 hónap alatt lezajlott úgy hogy egy hónap nálunk kiesett mert beteg voltam.

Attól függ mit ajánlanak. Nálunk saját petesejtes IVF volt és olcsóbb mint a donoros. Most néztem az árlistát belinkeltem neked. Hát nem drágult sokat azóta.

[link]

Mi elégedettek voltunk és jó a sikerratájuk.

Szerintem gondold át. Ha hamar bejuttuk államiba és rendesek veletek akkor azt a pénzt költhetitek a babára. Ha még belefér az időbe kihasználhatjátok, hogy itthon ingyen van. Vagy mehettek magánba is. Igazából ez tényleg élethelyzettől függ. Mi már évek óta próbálkoztunk ide oda tolgattak minket. Majd jött a covid, oltások. Annyi év eltelt és már nem akartunk várni még többet. Féltünk, hogy kifutunk az időből.

2024. febr. 13. 16:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Csoportok alatt facebook csoportokat értettem. Szerintem a legtöbb meddőségi központnál valaki létrehozott egyet. Ezekben nagyon sok infót lehet szerezni. Kezelésekről, tapasztalatokról. Attól még nem kell azt az intézményt választanod.
2024. febr. 13. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Van olyan is , ha elmész a doki magánrendelésére előbb bekerülsz.
2024. febr. 13. 19:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje próbálkoztok?
2024. febr. 13. 20:22
 15/17 A kérdező kommentje:

1 éve próbálkozunk.

1 hónapja voltunk vizsgálatokon, idáig minden érték jó.

Már csak a petevezeték átjárhatósági van hátra, de attól egy kicsit tartok (fájdalom). De persze megcsináltatom.

2024. máj. 22. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Az olyan mint mikor nagyon csikar a hasad hasmenéskor. Nekem kb 3 percig fájt. Hazafelé meg menstruációszerű fájdalmaim voltak. Mire hazaértem az is elmúlt.

Szóval fáj, de találkoztunk már nem egyszer ilyen fájdalmakkal.

És ha meg vannak a vizsgálatok indul az inszem?

2024. máj. 23. 09:58
 17/17 A kérdező kommentje:

Igen.

Neked a vizsgálatok után sikerült a baba?

2024. máj. 26. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!