Nem jön össze a baba, szeretném kivizsgáltatni magunkat! Állami helyre érdemes menni? (hova?) Mennyi idő alatt vannak meg a vizsgálatok? Magánklinikák közül, melyiket ajánlanátok ami nem méreg drága? Ott mennyi idő alatt vannak meg a vizsgálatok?
Teljes káosz van most a fejemben, hogy hogyan tovább, kihez és hova fordulhatnánk szakmai segítségért!
Köszönöm a segítő válaszokat, tapasztalat útján szerzett válaszokat!
9-es vagyok. Brno-ba kb 3 nap alatt felvették velünk a kapcsolatot. A vizsgálatok tovább tartottak itthon magánba. Ha az ember hamar el tud menni azokra amiket még ők kérnek akkor hamar letudható az egész. De az egész kevesebb, mint 3 hónap alatt lezajlott úgy hogy egy hónap nálunk kiesett mert beteg voltam.
Attól függ mit ajánlanak. Nálunk saját petesejtes IVF volt és olcsóbb mint a donoros. Most néztem az árlistát belinkeltem neked. Hát nem drágult sokat azóta.
Mi elégedettek voltunk és jó a sikerratájuk.
Szerintem gondold át. Ha hamar bejuttuk államiba és rendesek veletek akkor azt a pénzt költhetitek a babára. Ha még belefér az időbe kihasználhatjátok, hogy itthon ingyen van. Vagy mehettek magánba is. Igazából ez tényleg élethelyzettől függ. Mi már évek óta próbálkoztunk ide oda tolgattak minket. Majd jött a covid, oltások. Annyi év eltelt és már nem akartunk várni még többet. Féltünk, hogy kifutunk az időből.
1 éve próbálkozunk.
1 hónapja voltunk vizsgálatokon, idáig minden érték jó.
Már csak a petevezeték átjárhatósági van hátra, de attól egy kicsit tartok (fájdalom). De persze megcsináltatom.
Az olyan mint mikor nagyon csikar a hasad hasmenéskor. Nekem kb 3 percig fájt. Hazafelé meg menstruációszerű fájdalmaim voltak. Mire hazaértem az is elmúlt.
Szóval fáj, de találkoztunk már nem egyszer ilyen fájdalmakkal.
És ha meg vannak a vizsgálatok indul az inszem?
Igen.
Neked a vizsgálatok után sikerült a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!