Mióma mellett csinálnak átfúvást,inszemet vagy lombikot?Vagy elöbb kiműtik és csak utána csinálják meg?

Figyelt kérdés
Mióma mellett pajzsmirigy alulműködésem van amire szedek már Letroxot hogy lejjebb menjen a tsh-m minimális az emelkedés 2,680,de azt mondják ez az érték babához már nem jó,tüneteim is vannak sajnos,hízás,kórós fáradtság,erősebb szívdobogás,depresszió,hajhullás.Lehetséges természetes úton még a foganás vagy már segítség kell majd? Volt valaki hasonlóan?

#baba #lombik #inszemináció #TSH #Pajszmirigyalulműködés #Teherbesési nehézségek
2024. febr. 6. 08:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sajnos én jelen pillanatban már ott tartok hogy még megpróbálom amit én megtudok fizikálisan tenni érte,gyógyszer szedés,ha szükséges és azt mondják műtéti beavatkozás,további kivizsgálások.Ennél többet úgysem tudok tenni,de akkor leszek nyugodt ha érzem hogy mindent megtettem amit tudtam hogy esélyt adjak magunknak a sikerhez.Azért is írtam ki a kérdést hátha jön egy két nyugtató sikersztori ebben a hatalmas fekete űrben amiben érzem magam.32 éves vagyok sajnos még nincs gyermekem ha legalább csak 1 lehet majd már azért is hálás leszek.Köszönöm a válaszokat!
2024. febr. 6. 10:23
 12/13 anonim ***** válasza:
11 én 35 évesen estem teherbe, nem kell feladni, de érdemes lenne azt a műtétet megoldani, akár kérj több orvostól szakvéleményt. Szerintem ezek nem olyan problémák amiket otthon házi csodaszerekkel meg lehet oldani
2024. febr. 6. 10:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Most megyünk 20.-án egy konzultációra meddőségibe,már minden alap vizsgálatunk megvan.A páromnál minden okés.Meglátjuk mit mondanak.
2024. febr. 6. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!