Lombiknál et után ha progeszteron kúp szedése mellett is barnázok az mitől lehet?
Mármint persze valószínű meg fog jönni és nem sikerült, de ez egy spontán ciklus/fet/ és még amúgy is korai lenne ha megjönne.lehet hogy nem szívódik fel jól a kúp? 2×1 cyclogest.
Van 1 endometriomám a bal petefészekben, 18mm volt legutóbb ( folyamatosan kisebb). Ez nem tudom hogyan befolyásolja a progeszteront.
Hány napja volt és hány napos beültetés?
Ha 5 napos embriót ültettek be és már 8 vagy annál több napja akkor csak annyit jelent, hogy nem sikerült és még fog jönni. (ebben az esetben csinálhatsz is tesztet)
Ha 1-2 napja volt a beültetés megserthetett a katézet vagy a kacsa amiatt is lehet barnázás, illetve beágyazódás is okozhatja.
Ha 4-5 napja volt akkor telefonálnék, mert akkor lehet kevés a progeszteron. A ciszta elvileg "zabálja".
De NEKEM pl friss ET-nél 2x1 cyogesttel, 3 centis csokicisztával 700 felett volt a progeszteronom beültetéskor, szóval azt zabálhatta a ciszta, mégis elkezdtem barnázni 3 nappal a teszt időpont előtt. Egyszerűen nem sikerült, a sárgatestek elhaltak és már megjött volna csak a kúp tartotta vissza attól hogy rendesen megjöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!