Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombiknál et után ha progeszte...

Lombiknál et után ha progeszteron kúp szedése mellett is barnázok az mitől lehet?

Figyelt kérdés

Mármint persze valószínű meg fog jönni és nem sikerült, de ez egy spontán ciklus/fet/ és még amúgy is korai lenne ha megjönne.lehet hogy nem szívódik fel jól a kúp? 2×1 cyclogest.

Van 1 endometriomám a bal petefészekben, 18mm volt legutóbb ( folyamatosan kisebb). Ez nem tudom hogyan befolyásolja a progeszteront.

2023. okt. 28. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hány napja volt és hány napos beültetés?

Ha 5 napos embriót ültettek be és már 8 vagy annál több napja akkor csak annyit jelent, hogy nem sikerült és még fog jönni. (ebben az esetben csinálhatsz is tesztet)

Ha 1-2 napja volt a beültetés megserthetett a katézet vagy a kacsa amiatt is lehet barnázás, illetve beágyazódás is okozhatja.

Ha 4-5 napja volt akkor telefonálnék, mert akkor lehet kevés a progeszteron. A ciszta elvileg "zabálja".

De NEKEM pl friss ET-nél 2x1 cyogesttel, 3 centis csokicisztával 700 felett volt a progeszteronom beültetéskor, szóval azt zabálhatta a ciszta, mégis elkezdtem barnázni 3 nappal a teszt időpont előtt. Egyszerűen nem sikerült, a sárgatestek elhaltak és már megjött volna csak a kúp tartotta vissza attól hogy rendesen megjöjjön.

2023. okt. 28. 15:57
 2/4 A kérdező kommentje:
6naposat kaptam és ma a 8.nap van,2 nap a tesztig. Valószínű hogy akkor nem sikerült. Mostmár hiába is használnék 1el több kúpot?
2023. okt. 28. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy alakult? Nem feltétlen sikertelen.
2023. okt. 31. 15:09
 4/4 A kérdező kommentje:
De sikertelen lett sajnos.
2023. nov. 1. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!