Ovulációs tesztek a ciklusom 18. napjára jelzik az ovulációt, a ciklusaim pedig 26-27 naposak szoktak lenni. Ez alapján 9-10 napos a luteális fázisom. Sajnos az orvosomhoz csak egy hónap múlva megyek, de most vagyok a 19. napon és már egy éve próbálkozunk babával. Ha most mondjuk elkezdenék progeszteron kúpot használni, az segítene bármit?
Vagy tudnék rontani vele a dolgokon? :(
2023. okt. 2. 15:34
1/6 anonim válasza:
Szia! Ciklus végi vérvételen nézettél progeszteronszintet? Illetve mindenféle más hormonokat? Az jelzi, ha alacsony a progeszteronszinted. Én azért megbeszélném orvossal, mielőtt hormont szednék. Az ovulációs teszt önmagában kevés a pontos ovulációhoz, érdemes még hozzá figyelni az ébredés utáni hőt, hüvelyváladékot is.
2023. okt. 2. 20:00
2/6 anonim válasza:
Miért szednél progeszteron? Meg lett állapítva hogy progeszteron hiányod van?
a 18 ciklusnapon ovuláltam és a 28 napon azaz dpo10en már megis jött. Tehát kb egy cipőben jársz velem, ugyanolyan rövid a luteálisod.Sikerült teherbe esnem a 4.próbálkozós hónapban. A rövid luteális nem függ össze a progihiánnyal. 6 hónapos terhes vagyok sosem állapítottak meg progeszteron hiányt.Én nem szednék orvosi vélemény nélkül.Várd meg mit mond az orvosm
2023. okt. 2. 20:25
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kósza gondolat volt már kétségbeesésemben, de tényleg megvárom az orvost. Nem is tudom, mi volt velem...
2023. okt. 3. 08:23
4/6 anonim válasza:
Nyugi kérdező.Én is azthittem gond van mert 9-10 naposak( voltak) a luteális fázisaim, késöbb ovuláltam itt irták hogy ilyen rövid luteálissal kicsi az esély a terhességre mert nincs ideje beágyazódni blabla.És mégis sikerült. Mindenképp várd meg az orvosod véleményét.Az is lehet hogy nemis veled van a gond lehet a pároddal van.Kevés spermaszám, rossz minőségű egyebek.Sosem tudni.Ne okold magad vagy keresd magadban a hibát mert lehet nincs is.Mindenesetre nem hiszem hogy progihiányod lenne. Kitartást nektek 🙏❤️
2023. okt. 3. 09:31
5/6 anonim válasza:
bocsi kettes és négyes voltam
2023. okt. 3. 09:32
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtatást és a személyes tapasztalatot :)
Gratulálok Neked és kellemes babavárást kívánok! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!