Milyen tüneteitek voltak hormonproblémák mellett?
Figyelt kérdés
Attól tartok, hogy nekem is hormonzavarom van. Kevés volt a menstruációm, 2,5 napig tartott, inkább pecsételés volt, törlésnél lehetett észrevenni, három napja múlt el, de még mindig fáj a derekam. (Megyek majd dokihoz, amint kapok időpontot.)jan. 14. 11:32
1/6 anonim válasza:
Nekem néhány éve 3 napig tart, legutóbb például 3. napon tisztasági betét is elég volt. Elmentem orvoshoz, mert pont akkor terveztünk gyereket, semmilyen hormonális vagy nőgyógyászati problémát nem találtak. Szóval csak emiatt ne aggódj.
2/6 anonim válasza:
IR, PCOS mellett kimaradt menzesz, szőrösödés, minimális hangulatingadozás. Ha éppen megjött akkor rendben volt a mennyisége, talán többet barnáztam előtte/utána.
3/6 A kérdező kommentje:
1-es, és ez mellett sikerült a baba? Az a furcsa, hogy most se nem lettem pattanásos, se nem voltam ingerlékeny. Egy nappal mensi előtt fehér folyásom volt. A 2. válaszolóra reflektálva, nem is szőrösödöm. 😅 Meg kár, hogy nem mértem a hőmet, mert most meg melegem van napok óta, ami a ciklusaim vége felé szokott lenni. Úgyhogy most nagyon csúnyán becsapott a testem, mert szerettem volna, szeretnék babát. :(
jan. 14. 14:48
4/6 A kérdező kommentje:
Most meg rózsaszín folyásom van, és még mindig fáj a derekam, és puffadok. Csak keddre kaptam időpontot. Azt hittem, hogy talán érdemes még egy tesztet csinálni, de az is negatív lett. Járt már valamelyikőtök így?
jan. 17. 22:55
5/6 anonim válasza:
Mit mondott neked a doki végül? A legutóbbi menstruációm nekem is pont ilyen volt mint neked, én még megvárom a következőt és ha az is ilyen lesz akkor elmegyek orvoshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Végülis elmentem hamarabb, mert volt egy megérzésem, hogy jobb, ha lát egy doki. Elmeséltem neki, hogy mi a helyzet, rákérdeztem, hogy ciszta, aztán végülis uh-n látta, hogy az. 39 mm-es volt akkor. Utána meg elkezdtem rendesen vérezni, 8 napig rendesen véreztem, most meg barnázok. Remélem ez a felszívódástól van. Pár hét múlva megyek újra dokihoz, reménykedem, hogy addigra minden rendben lesz.
jan. 28. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!