Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Most vagyok a 3.inszeminacio...

Bianka9928 kérdése:

Most vagyok a 3.inszeminacio utan de ugy erzem igy sem sikerul,a paromnak nagyon gyengek a sperma eredmenyek,mit ajánlotok inszem.utan?hogy vigyazzak minnel jobban?mit szabad es mit nem?

Figyelt kérdés

#Sperma eredmenyek
febr. 1. 20:31
1 2
 11/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha a párodnak nem túl jók az eredményei, akkor azon javítani kellene, bár nem tudom mit tettetek meg ennek érdekében, próbálja meg a Fertilio-t, DM-ben 4000Ft. körül van, nekem nagyon bevált. Itt elhangzott az, hogy inszem. nincs bizonyos értékek alatt, hát igen, de van ahol tök mindegy mi történik, azzal kezdik és ha azok nem járnak sikerrel, csak azután végzik a lombikot. Nálunk 40 felett eleve lombik volt, de itt a kor miatt nem ajánlottak inszemet. Ne add fel, mert lombikkal még sikerülhet simán, bár az sokkal drasztikusabb.
febr. 10. 22:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos a 3.inszeminacio sem sikerult,a morfologiaja 1%os,es a mennyiseggel is gond van,meg nem igazan tudom hogy bele kezdjek e a lombikba,o azelott szedett tobb fajta dolgot a spermakea de sajnosnnem segitettek,pedig andrologus irta fel
febr. 11. 10:58
 13/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nálam volt 3%, 4%, most 1% a morfológia, bár nekem a mennyiség 336 millió, de ez amúgy sok mindentől függ, pl. mintaadás előtti napokban volt-e szauna, melegvizes fürdő, van-e baktérium benne. Nálunk andrológus lombikra ICSI-t javasolt, mert a biológusok ki tudják válogatni a megfelelő spermiumokat, ergo ha az inszem. nem sikerül, akkor lombikkal sokkal nagyobb esély van, ne álljatok meg most szerintem. Igaz, hogy lombiknál marha sok hormon meg gyógyszer kell, de nem olyan vészes.
febr. 11. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!