Most vagyok a 3.inszeminacio utan de ugy erzem igy sem
sikerul,a paromnak nagyon gyengek a sperma eredmenyek,mit
ajánlotok inszem.utan?hogy vigyazzak minnel jobban?mit
szabad es mit nem?
Mennyire gyengék az eredményei? Hisz bizonyos szám alatt nem is csinálnak inszemet, hanem rögtön lombik jön.
2024. febr. 1. 20:45
3/14 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van, akármilyen durván hangzik is. Csak az emberek ebben a modern világban elfelejtkeztek a termesztés szelekcióról.
2024. febr. 1. 20:55
4/14 anonim válasza:
Nem, nincs igaza. Attól még, hogy nehezített a pálya, nem kell feladni.
Képzeld, én is elfeledkeztem a természetes szelekcióról, ezért van most itt mellettem a 11 hónapos, lombikkal fogant fiam.
2024. febr. 1. 20:57
5/14 anonim válasza:
Nem próbáltátok a Profertilt a párodnak?
2024. febr. 1. 21:27
6/14 anonim válasza:
Természetes szelekció... idióták. A tudomány már rég túllépett a természeten. Ilyen erővel régen sokkal több nő, és baba halt bele a szülésbe (természetes szelekció; volt aki 'alkalmas volt rá, volt aki nem; a koraszülött babák megmentéséről nem is beszélve...); ma meg már van császár... de millió-egy ellenérv szól ellenetek.
Kérdező! A siker nem azon múlik, hogy mit csinálsz utána. Ugrálni, szaunázni, forró ülőfürdőzni nem ajánlatos; de ennyi. Ha ez nem hozza meg a sikert, akkor majd a lombik. Nem szabad feladni!
Két fél méhüregem volt, elzáródott a petevezetékem, és több, könnyebben orvosolható problémám is volt, amelyek gátolták a teherbeesést, mégis van két gyermekem...
2024. febr. 1. 22:27
7/14 A kérdező kommentje:
Negativ kommentok nem is erdekelnek,mink mar probaltunk tobb mindent szedni,egyszer sikerult rendesen is teherbe esnem de akkor 4 hetesen elveteltem
2024. febr. 2. 06:36
8/14 anonim válasza:
8as és nem találtak nálad semmi problémát? Bár ugye a vetélést is okozhatta a rossz minőségű spermium is. Lehet lombikra kellene mennetek
2024. febr. 2. 07:17
9/14 anonim válasza:
Egyébként sajnos nem azon múlik hogy vigyázol e inszem után, nekem erre azt mondta a doki, hogy hagyományos módon se fekszel utána 3 órát :D Ebben az az irónikus hogy nekünk 2 sikertelen inszem után kb 1 évre sikerült spontán, na pont a pozitív teszt előtti hetem volt szerintem életem leg futkozósabb hete, az se tűnt fel hogy késik
2024. febr. 2. 07:19
10/14 A kérdező kommentje:
Nem talaltak nalam semmit,tobbszorosen atvizsgaltak es mindig minden rendben volt,en mar szeretnek nem ra feszülni az egeszre azert kerdezem hogy mit szabad es mit nem,mert olvastam hogy a tulzott stressz sem jo
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!