Most vagyok a 3.inszeminacio utan de ugy erzem igy sem
sikerul,a paromnak nagyon gyengek a sperma eredmenyek,mit
ajánlotok inszem.utan?hogy vigyazzak minnel jobban?mit
szabad es mit nem?
Mennyire gyengék az eredményei? Hisz bizonyos szám alatt nem is csinálnak inszemet, hanem rögtön lombik jön.
febr. 1. 20:45
3/13 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van, akármilyen durván hangzik is. Csak az emberek ebben a modern világban elfelejtkeztek a termesztés szelekcióról.
febr. 1. 20:55
4/13 anonim válasza:
Nem, nincs igaza. Attól még, hogy nehezített a pálya, nem kell feladni.
Képzeld, én is elfeledkeztem a természetes szelekcióról, ezért van most itt mellettem a 11 hónapos, lombikkal fogant fiam.
febr. 1. 20:57
5/13 anonim válasza:
Nem próbáltátok a Profertilt a párodnak?
febr. 1. 21:27
6/13 anonim válasza:
Természetes szelekció... idióták. A tudomány már rég túllépett a természeten. Ilyen erővel régen sokkal több nő, és baba halt bele a szülésbe (természetes szelekció; volt aki 'alkalmas volt rá, volt aki nem; a koraszülött babák megmentéséről nem is beszélve...); ma meg már van császár... de millió-egy ellenérv szól ellenetek.
Kérdező! A siker nem azon múlik, hogy mit csinálsz utána. Ugrálni, szaunázni, forró ülőfürdőzni nem ajánlatos; de ennyi. Ha ez nem hozza meg a sikert, akkor majd a lombik. Nem szabad feladni!
Két fél méhüregem volt, elzáródott a petevezetékem, és több, könnyebben orvosolható problémám is volt, amelyek gátolták a teherbeesést, mégis van két gyermekem...
febr. 1. 22:27
7/13 A kérdező kommentje:
Negativ kommentok nem is erdekelnek,mink mar probaltunk tobb mindent szedni,egyszer sikerult rendesen is teherbe esnem de akkor 4 hetesen elveteltem
febr. 2. 06:36
8/13 anonim válasza:
8as és nem találtak nálad semmi problémát? Bár ugye a vetélést is okozhatta a rossz minőségű spermium is. Lehet lombikra kellene mennetek
febr. 2. 07:17
9/13 anonim válasza:
Egyébként sajnos nem azon múlik hogy vigyázol e inszem után, nekem erre azt mondta a doki, hogy hagyományos módon se fekszel utána 3 órát :D Ebben az az irónikus hogy nekünk 2 sikertelen inszem után kb 1 évre sikerült spontán, na pont a pozitív teszt előtti hetem volt szerintem életem leg futkozósabb hete, az se tűnt fel hogy késik
febr. 2. 07:19
10/13 A kérdező kommentje:
Nem talaltak nalam semmit,tobbszorosen atvizsgaltak es mindig minden rendben volt,en mar szeretnek nem ra feszülni az egeszre azert kerdezem hogy mit szabad es mit nem,mert olvastam hogy a tulzott stressz sem jo
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!