Lombikhoz milyenek ezek az eredmények? Mennyi esélyünk van hogy elinditják a lombikot?
o,7-es amh-m van, egyébként hormon, méh, petevezeték rendben. páromnak 3% az ép sperma. egyébként 12M/ml, 53% mozgó.
én úgy tudtam hogy ez elég lombikhoz, sőt másoknak rosszabb eredménnyel is elinditották a lombikot, ami sikeresen végződött. mindenki csak biztat.
ezzel szemben az intézményben az orvos elég lesulytóan nyilatkozott, és úgy tűnt számomra inkább háritani próbál, nem biztatott semmi jóval, semmi biztosat nem mondott a lombik indulásával kapcsolatban, egyenlőre további vizsgálatokra küldött.
Több embertől hallottam már hogy vannak bizonyos intézmények, ahol inkább számit a statisztika, minthogy mindenkinek megoldásokat akarjanak nyújtani. ezért az általuk nehezebbnek itélt eseteket finoman szólva elhajtják.
én nem gondoltam hogy a mi eredményeink ez a kategória, ezért nem tudom mire vélni a további vizsgálatokat.
tudtok mondani olyan intézményeket, ahol nem a statisztika számit, hogy kinek segitenek és kinek nem?
esetleg a miénknél rosszabb eredményekkel is belevágtak a lombikba?
erősen gondolkodom intézmény váltáson, mert rossz az előérzetem.
intézmény nevet szándékosan nem irtam ki, mert mivel nem tudom most miért van ez az egész (hogy valós-e a megérzésem, vagy sem) ezért nem akarom senki rossz hirét kelteni vélt és nem valós okok miatt, de ha valakit érdekel, megirom privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!