Ez üres petezsàk lehet?
A válaszom igen, beindulhat. Bármikor.
Viszont én a tesztek alapján nem izgulnék. Higgyél magatokban, ne a vetélésre készülj már bakker.
Késés után már több mint egy héttel volt azonos a 2 csík színe.
A fiamnál a késés napján már full erős volt. Azóta 3 kémiaim volt, abból az elsőnél a késés napján szintén full sötét csík, egy hétre rá mégis elment.
Most mint mondtam több mint egy hét után lett teljesen sötét, 8.hétbe vagyok, van szívhangja.
Ezért mondtam hogy maga a teszt sötétsége nem igazán jelent semmit...
Nagyon szoktam vigyázni a válaszaimnál, hogy ne legyek bántó, de ez a kérdés már kiverte a biztosítékot nálam is...
Nekem az X-epil a kisfiamnál sosem (!!!) lett olyan erős, mint annál a terhességemnél, ami missed ab lett. Viszont ott gyorsan elkezdett halványodni, egy héttel a vérzés után már alig látszott, mégsem sikerült segítség nélkül elvetélnem, szóval a tesztekből semmire nem lehet következtetni az ég világon.
De ezt az összes teszt-erősödős idióta kérdésnél leírja mindenki, erre te jössz ezzel az extra hülyeséggel, hogy már a vetélés beindulását várod... Amúgy mi van, ha tenyleg megállt a fejlődésben, de nem indul be a vetélés? Maximum műtenek, annyi, túléled. Esetleg valami jófajta múltszázadi magzatelhajtó módszert nem akarsz bevetni, biztos ami biztos, hátha szegény embrió mégis fejlődne? 🤦
Ez 4 pozitív teszt.
Gondold át újra a kérdést.
Gondolod, hogy a pár száz forintos teszt, ami a hcg szintet méri, további infókkal szolgál, mint röntgen képességével a testedbe lát, és az üres petezsákot kicsit halványabb csíkkal jelzi neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!