Ez üres petezsàk lehet?
9-11.hét körül történik bármi is, nem kívánt terhesség esetén.
Ez egy hosszú procedúra, és nem tudod megsürgetni, szóval nem vagy elkésve. Addig is történhet bármi.
#61! Hát, köszi. 42 vagyok és most vagyok 11hetes. Első gyerekem várom, mert igen, az 1.terhésségem valóban vetéléssel végződött. Ki is derült, hogy egy csomó más nőnek is volt, akik nálam jóval fiatalabbak, szóval nem csak öregen mehet el, és nem csak fiatalon maradhat meg.
#27, #30, #30, meg egy csomó másik.
Fentebb még azt írtad, hogy reméled, hogy beindul magától, és egy vérzéssel megúszod.
Most akkor várt vagy nem várt baba? Mert így nehéz tanácsot adni, az ember azt se tudja, hogy biztasson, vagy írja le, hogy zajlik az abortusz.
Mert nem akarod, de műtétre nem mész, mert magad félted. Inkább megszülöd.. Döntsd el mit akarsz.
#68! De azt nem fogod fel, hogy azt is jelentheti, hogy kutya baja, mint arra is írtunk számtalan példát. Meg hogy elhalhat simán erős teszt mellet is (Én konkrétan mindkettőre írtam, mert mindkettő volt.)
De ha te ennyire eldöntötted, én sem értem, miért nem csináltatsz 2 nap különbséggel vérből hcg-tesztet. A napi 4 semmit nem érő tesztedből bőven kijönne az ára és az tényleg megmutatatja. Látod, hogy alacsony, nem nő és jöhetsz dicsekedni, hogy ugye te megmondtad. Mindenki boldog, sztori vége 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!