Ez üres petezsàk lehet?
A 60+ hozzászóláshoz, amivel teljesen egyetértek, még hozzáfűzném, hogy a műtéttől meg nem kell fosni.
Nekem első terhesség volt, így tágítottak is, azt is kibírtam gond nélkül, a műtétből meg konkrétan semmit nem éreztem, talán egy kis menstruációs görcs-szerű érzés volt, mikor visszatoltak a kórterembe és ennyi.
Reggel bementem, délután jöttem haza, ennyit a szepás gyerkőc is biztos kibír, én másnap már mehettem volna dolgozni, csak pont hétvége következett.
Próbálj egy kis optimizmust erőltetni magadra mostmár, nem bele kell élni magad, de nem is egyből temetni, bőven nincs baj a tesztekkel, azok alapján nem kell aggódni!
Engedjétek el... kamu....
Ennyire sötét ember nem létezhet
Az a helyzet, hogy nem vagyok sötét:
Ezt találtam most. Pont ilyen erősségű a tesztem, és nem erősödik tovább...a csaj is elvetélt...szóval lehetek én optimista a halvány tesztekre, csak sok értelme nincs. Páran a kérdésre is válaszoltak, azoknak köszi.
Két-három hete sajnos hasonló helyzetben voltam. Nem erősödtek megfelelően a 10-es tesztjeim. Mire az xepil is láthatóan mutatta, aznap délután 1-2 nap késéssel meg is jött, onnantól 2 napra már teljesen negatív lett a teszt. Kicsit talán hosszabb menstruáció volt és erősebben görcsöltem. Én is 42 vagyok, ezen kívül még 2 kémiaim volt.
Kívánom Neked hogy minden rendben legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!