Beágyazódási vérzés vagy progeszteron hiány?
Mi a különbség a beágyazódási vérzés és a progeszteron hiány okozta vérzés között?
(szín, mennyiség, melyik mikor jelentkezik?)
Köszönöm nektek! :)
Nekem nem volt progi hiányom sosem. Mindig szép magas 50 feletti volt az érték 21.napon.
Ezért is nem értem mi történik ma.
Fehérneműmön van pár csepp barna folyás. 4 nap múlva kellene megjönnie. Mindig pontos a ciklusom.
Ötletetek van esetleg?
Hat mondjuk az a kulonbseg, hogy az egyik utan pozitiv a teszt, a masik utan nem.
Elore nem lehet megjosolni, hogy most mi volt, az is lehet, hogy epp hamarabb fog megjonni.
Nekem a beagyazodasi utan masnap mar pozitiv volt a teszt, menstruacio elott 4 nappal.
Majd írj légyszíves ha megtudtál valamit.
Nekem ez lesz a második menstruációm, hogy barnázás előzi meg.
Előző alkalommal kb 6-7 napig a menstruáció előtt barnaztam kicsit minden nap.
Most a menstruációm előtt vagyok és az időpont előtt 7 nappal volt egy icipici barna foltom, aztán semmi. Tegnap óta megint barnázok, elvileg pénteken jön meg.
Szerintem progeszteron hiányom van, de még van pár hetem mire nődokihoz megyek, ezért érdekelne más tapasztalata is.
Kb 4 hónapja nem szedek fogamzásgátlót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!