Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok! Lenne pár kérdése...

Lombikosok! Lenne pár kérdésem. Ciklus 7.napján 8-9mm-es tüszők voltak. Ciklus 11.napján jobb ovárium 12-13 mm-es 5db, bal 4-5db 10-11mm-es. Endometrium 12.3mm. Szerintetek nem lassú ez a növekedés? Lassú növekedésnél lehet egészséges petesejt?

Figyelt kérdés

PCOS vagyok, 2021ben volt már 2 lombikom és egy Fet.

Annó mindig gyorsan nőttek a tüszők, 20+, 2.nál beültetés utàn hiperstimus lettem korházba kerültem.

Most ugyanazzal az adaggal kb 10 petesejtem van, és az orvos szerint lassan növekednek, az endometrium viszont már elég vastag. Mekkora a maximum vastagság amivel beültetést csinálnak?

Kicsit most káosz minden, pont fordítva működök mint anno, akkor mindig a nyálkahártya vastagodott nehezen, a petesejtek pedig nagyon gyorsan nőttek

jan. 16. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 A kérdező kommentje:
Hol tartotok amugy a Brno-ba? Sikerült a stimu?
júl. 24. 21:34
 82/82 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Ha valaki még olvassa , írtam a Neaknak és azt írták még 5 stimulációban vehetek részt, mivel szülés előttről maradt 3 lehetőségem, összeadták szülés utáni maradt lehetőségeimmel (2db)

Így 5 lehetőségem van még.

Ők írták nem ellenkezem, beviszem a hivatalos papírt majd az intézetbe, kíváncsi vagyok ők mit mondanak

aug. 28. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!