Lombikosok! Lenne pár kérdésem. Ciklus 7.napján 8-9mm-es tüszők voltak. Ciklus 11.napján jobb ovárium 12-13 mm-es 5db, bal 4-5db 10-11mm-es. Endometrium 12.3mm. Szerintetek nem lassú ez a növekedés? Lassú növekedésnél lehet egészséges petesejt?
PCOS vagyok, 2021ben volt már 2 lombikom és egy Fet.
Annó mindig gyorsan nőttek a tüszők, 20+, 2.nál beültetés utàn hiperstimus lettem korházba kerültem.
Most ugyanazzal az adaggal kb 10 petesejtem van, és az orvos szerint lassan növekednek, az endometrium viszont már elég vastag. Mekkora a maximum vastagság amivel beültetést csinálnak?
Kicsit most káosz minden, pont fordítva működök mint anno, akkor mindig a nyálkahártya vastagodott nehezen, a petesejtek pedig nagyon gyorsan nőttek
Szia, igen meg. Reméljük a legjobbakat.
Remélem jól vagy.
De szuper, örülök
. Szorítok 🤞
Igen minden rendben, nagyon türelmetlen vagyok már, olyan rossz ez a várakozás.
1 hét múlva csütörtök kell mennem tesztre sikerült-e vagy sem
:) hát igen, nekem is meg 9 nap... Igazából már nem is sok ha azt nézem miota varok erre.
Te mennyire pihensz? Teljesen eltérő ki mit javasol.
Hát nem nagyon van időm 2 éves kislányom mellett pihenni, meg dolgozom is, beültetes után 2 napig még otthon voltam.
Annó csak pihentem, Covid volt, nem is nagyon lehetett menni sehova, dolgozni sem dolgoztam.
Te tudsz pihenni ? :)
Szia, eddig szép pozitívak a tesztek , napról napra erősödnek 🙈
Voltam ma vérvételen, synlab..rossz jelszót adtak meg, így nem tudom megnyitni, most full ideg vagyok
Közben kaptam infót hogy miből áll a lelethez a jelszó, ügyfélkapura is felkerült egyébként csak később.
Valószínű nem sikerült, igencsak alacsony lett a HCG szint, 20.7
Ma megyek újra, kíváncsi leszek
Veled miújság?
Veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!