Lombikosok! Lenne pár kérdésem. Ciklus 7.napján 8-9mm-es tüszők voltak. Ciklus 11.napján jobb ovárium 12-13 mm-es 5db, bal 4-5db 10-11mm-es. Endometrium 12.3mm. Szerintetek nem lassú ez a növekedés? Lassú növekedésnél lehet egészséges petesejt?
PCOS vagyok, 2021ben volt már 2 lombikom és egy Fet.
Annó mindig gyorsan nőttek a tüszők, 20+, 2.nál beültetés utàn hiperstimus lettem korházba kerültem.
Most ugyanazzal az adaggal kb 10 petesejtem van, és az orvos szerint lassan növekednek, az endometrium viszont már elég vastag. Mekkora a maximum vastagság amivel beültetést csinálnak?
Kicsit most káosz minden, pont fordítva működök mint anno, akkor mindig a nyálkahártya vastagodott nehezen, a petesejtek pedig nagyon gyorsan nőttek
Szia
Meg volt a beültetés, 2 db 5 napos embriót kaptam vissza , most megy az izgulás 🤞
Nagyon szorítok nektek! 🤞🤞
Majd mindenképpen írj!
Köszi
Nektek is sok sikert
Most azt nem tudom hogy hány lehetőségem van még..
Szülés után 4 lehetőségem volt.
Nekem volt tavaly 1 Fet, idén 2 stimu..és nem tudom hogy az a Fet most vitt el lehetőséget vagy sem
Nekem 15 körül volt az amh, es nekem nem hatott a letrozol, sem a clostyl, ha szurit kaptam általában túl jól hatott es 20+ petesejt lett.
Egyszer volt hogy 5 db lett azthiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!