Olyanoktól kérdeznék akik hőmérőzéssel követik a ciklusukat. Ovuláció után mindig felmegy a hő? Ha marad a normál értéken jelentheti,hogy nem volt peteérés vagy kevés a progeszteron?
Köszönöm!
December végén a menzi utan kezdtem mérni reggel az ébredési hőt. Nem jegyeztem fel sehova de max 36,5-ig megy fel.Most vagyok a ciklusom 17.napján
Átlagban 28-30 naposak a ciklusaim.Azt hiszem ezt a hónapot is elengedem.😔
Nem jól csinálod.
Nem az a lényeg meddig megy fel a hőd, a 36,5 is lehet "jó" ha előtte pl. végig 36,2 körül volt.
Vezesd applikációban (fertility Friend, femometer, premom), és szerezz be egy 2 tizedesjegyig mérő lázmerőt (pl beuer ot, Brendonban lehet kapni). Szájban vagy hüvelyben mérj, (minden nap azonos helyen), nagyjából azonos időben, mielőtt kikelnél az ágyból.
Csak akkor lesz értékelhető eredmény ha a cikluson keresztül kitartóan minden nap így csinálod.
Sziasztok!
Tudom kicsit régi kérdés már de hátha látja majd még az illető!
6os valaszolot szeretném kérdezni, emlitetted hogy babásan most 36.9-37 a hőmersekleted. Ez már a sikeres honapban az ovulacio után egyből ennyi volt? A többi honapban pedig 36.5-36.7 és nem is ment ennél magasabbra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!