Semmi tünet? Normális vagy ijedjek meg?
Tegnap volt a nemvárt napja, szép erőset teszteltem.
Viszont az ég világon semmi tünet. Se mellfájás, se hányinger, se a mindenki által mondott megjön érzés. Tényleg még egy mell érzékenység sincs.
Emiatt megvagyok ijedve.
Nem akarok tesztelgetni, hogy halványabb-e a csík és esetleg csökken a HCG.
Teljesen normális ha nincs semmi tüneted.
Nekem sem volt, később sem
2 terhességemnél SEMMI tünet nem volt.
Amikor végül megjött mindig figyeltem. Észre is vettem ezt azt, de amikor terhes lettem egyiknél sem volt semmi.
Most 7 hetes vagyok, semmi. Se mellbimbó érzékenység, de mindjárt megjön érzés, se derekfájdalom, se émelygés, az egyetlen tunet a fáradékonyabb vagyok, az elsőnél 7,8 hetesen kezdődött, most megint érzem de lehet csak az idő miatt, semmi de semmi tunetem nincs és az elso él sem volt. Teljesen problémamentes volt, és remélem ez is az lesz.
Nekem mellérzékenységem volt ugyan mindkét terhességnél, de az első vetéléssel végződött, ott a 9. hét körül el is múlt, a teszt is elhalványult. Más tünetem nekem sem volt, semmi rosszullét, "megjön-érzés" (azt sem tudom, mi az, nekem akkor sincs ilyen, mikor valóban megjön 😃).
Szerintem teljesen normális, ha nincs tüneted, inkább az utalhat problémára, ha van, és a 11-12. hét előtt hirtelen elmúlik, de még az sem jelent mindig bajt, hisz a tünetek naponta változhatnak egészségesen fejlődő terhesség esetén is.
Az a lényeg, hogy ha erős tesztnél nincs tüneted, akkor abból nem kell bajt gyanítani, hisz az bizonyítja, hogy viszonylag magas hcg szintnél sem reagál tünettel a szervezeted a terhességre, tehát nem csak a csökkenés miatt nem érzel semmit. Aztán hogy a hormonszint további emelkedésére hogy reagálsz, majd a jövő zenéje lesz, akár vissza is sírhatod még a mostani állapotot :)
Nyugodj meg és boldog babavárást kívánok! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!