Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy lehet feldolgozni,hogy...

Hogy lehet feldolgozni,hogy nem lehet gyermekem? Ez az érzés teljesen felőröl.

Figyelt kérdés

41 éves vagyok,és nem lehet gyermekem,hogy tudok ebből a mocsárból kimászni ?

Körülöttem mindenki boldog és nevelik a 2,3,4.gyermeküket és nekünk meg nem jön össze és már nem is fog.

Aki ebbe a dologban van, hogy tudja feldolgozni?

2023. dec. 8. 11:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, külföldi meddőségi klinikában nem gondolkodtál? Csehország? Szlovákia? Ott van lehetőség petesejt donációs lombikra, ami itthon törvénytelen (vagyis nem egészen, de szigorúan szabályozva van és csak rokontól kaphatsz petesejtet). Persze, nyilván, nem a te genetikád lesz, de azt hiszem a külső jegyeidet is figyelembe veszik amikor petesejtet választanak nektek.Így átélheted a várandóságot, senki nem fogja megtudni ha ti nem akarjátok. Az anyai szeretet pedig nem ezen fog múlni hidd el. Főleg akkor nem, ha a te hasadban fog rúgkapálni.
2023. dec. 8. 12:15
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

#5! Elmegyek mostmár lombikra, pedig nem akartam. És annyiszor megyek műtétre, ahányszor kell hozzá. Most készülök a másodikra.

Egyébként ma teszteltem egy halvány pozitívat, de már most látom, hogy kémiai lesz☹️Innen már csak lombik. Volt már egy vetélésem idén.

2023. dec. 8. 12:18
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén szólva, szerintem nem lehet sehogy. Persze, most írják majd, hogy munka, hobbi, utazás, sa többi, keress másik életcélt, de na, ezek nem pótolják a gyereket annak, aki vágyik rá, bármilyen jó dolgok is.

Az örökbefogadás nen jön szóba? Nyilván egészséges fehér csecsemő kb. esélytelen, de 2-3 éves, korrigálható betegséggel rendelkező kisgyerek? Oké, kimaradsz a babakorból, de az a gyerek akkor is a tiéd lenne már, felnevelhetnéd, szerethetnéd, család lehetnétek. Szerintem jobb, mint teljesen gyerek nêlkül maradni.

2023. dec. 8. 12:24
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
A 11es jót írt, nekünk is az volt a terv
2023. dec. 8. 12:26
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Mivel nem írod az előzményeket, mióta próbálkoztok, volt-e inszem, lombik stb., lehet-e tudni hol akadtok el, mi a baj stb., nehéz tanácsot adni. Ha úgy érzed nem tudod még elengedni, ne engedd el. 11-esnek igaza van, sajnos sok estben az itthoni ellátás nem tökéletes, a problémásabb eseteket elengedik, nincs rá idő, kapacitás, pénz stb. Férjem eredményével pl. simán nekiálltak volna a lombiknak (aztán nem volt rá szükség, mert 3 üres tüszőt tudtam csak produkálni), Brno-ból a Istenhegyibe küldték, 3 hónap gyógyszer és életmódváltás után mehettünk csak lombikra, amikor már sokkal jobbak voltak az eredményei. 41 évesen külföldön még sajátpetesejtest is próbálhatsz, de van lehetőség donorpetesejtesre is, nekem végül azzal sikerült korai petefészek kimerülés miatt (45 éves vagyok, 20. hétben járok). De valóban nagyon drága.
2023. dec. 9. 00:58
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Illetve nyilván az örökbefogadás is egy út, ahogy 13-as írja. 41 évesen még a fehér csecsemőt is ki tudjátok várni, ha semmiben nem akartok engedményt tenni.
2023. dec. 9. 00:59
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
16# Általában az ember sajátot szeretne. Mi például ha nem jött volna végül össze,biztosan akkor maradtunk volna magunk. Nálunk donor sem játszott. Nem mindenki tudná sajátként kezelni,az meg felesleges kör szegény piciknek. Akkor olyan családba kerüljön,akik tudják kezelni ezt. Ráadásul tapasztalatból írom,évekig foglalkoztam elhagyott picikkel,sosem tudtam volna hazavinni vagy sajátként kezelni. Ezt csak arra írom,hogy sokszor ezzel dobálóznak,de bizony sokaknál ez nem játszik.
2023. dec. 10. 11:19
 18/23 anonim ***** válasza:
24%
17-es: ez esetben a kérdező véleménye érdekes, nem a tiéd, majd ő megírja, hogy ez szóba jöhet-e vagy sem.
2023. dec. 10. 12:46
 19/23 anonim ***** válasza:
49%
Az a baj, hogy a kérdező az sem írja le miért nem lehet
2023. dec. 10. 13:44
 20/23 anonim ***** válasza:
32%
De ezért nem engem kéne lepontozni... :D
2023. dec. 10. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!