Hogy lehet feldolgozni,hogy nem lehet gyermekem? Ez az érzés teljesen felőröl.
41 éves vagyok,és nem lehet gyermekem,hogy tudok ebből a mocsárból kimászni ?
Körülöttem mindenki boldog és nevelik a 2,3,4.gyermeküket és nekünk meg nem jön össze és már nem is fog.
Aki ebbe a dologban van, hogy tudja feldolgozni?
#5! Elmegyek mostmár lombikra, pedig nem akartam. És annyiszor megyek műtétre, ahányszor kell hozzá. Most készülök a másodikra.
Egyébként ma teszteltem egy halvány pozitívat, de már most látom, hogy kémiai lesz☹️Innen már csak lombik. Volt már egy vetélésem idén.
Őszintén szólva, szerintem nem lehet sehogy. Persze, most írják majd, hogy munka, hobbi, utazás, sa többi, keress másik életcélt, de na, ezek nem pótolják a gyereket annak, aki vágyik rá, bármilyen jó dolgok is.
Az örökbefogadás nen jön szóba? Nyilván egészséges fehér csecsemő kb. esélytelen, de 2-3 éves, korrigálható betegséggel rendelkező kisgyerek? Oké, kimaradsz a babakorból, de az a gyerek akkor is a tiéd lenne már, felnevelhetnéd, szerethetnéd, család lehetnétek. Szerintem jobb, mint teljesen gyerek nêlkül maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!