Szerintetek lehet ez pozitív ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ebből lehet még pozitív ?csak egy kis reménysugárra vágyok mert meg egyik tesztemen se volt ilyen😄 Mivel már nagyon sok lombik beültetésen vettem részt és egysem sikerült még csak be sem ágyazódott . Most kaptam egy darab fagyibabát 5 naposat 5 napja. Tudom korán teszteltem de mindig tesztekkel kisértem végig a 14 napot. Köszönöm előre is ♥️2023. dec. 5. 15:29
41/44 A kérdező kommentje:
Na szóval haza értem . Megnéztem a mai reggeli tesztet ami ugyanolyan lett mint a tegnapi . Előbb csináltam még egyet azon pedig hómező van nincs rajta csík. Na de nembaj én ennek is örültem,hogy legalább idáig eljutottam ☺️ mindenkinek köszönöm aki drukkolt és aki válaszolt nekem ♥️♥️♥️
2023. dec. 8. 11:47
42/44 anonim válasza:
Oh sajnálom, de valami már tuti elindult legalább. 😊
43/44 anonim válasza:
Szia! Mi lett végül? Lett baba?
44/44 A kérdező kommentje:
Szia . Nem lett de nem adjuk fel :)
2023. dec. 28. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!