Szerintetek lehet ez pozitív ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ebből lehet még pozitív ?csak egy kis reménysugárra vágyok mert meg egyik tesztemen se volt ilyen😄 Mivel már nagyon sok lombik beültetésen vettem részt és egysem sikerült még csak be sem ágyazódott . Most kaptam egy darab fagyibabát 5 naposat 5 napja. Tudom korán teszteltem de mindig tesztekkel kisértem végig a 14 napot. Köszönöm előre is ♥️2023. dec. 5. 15:29
31/44 A kérdező kommentje:
Azért megmutatom a mait is tegnapi a felső ♥️♥️
2023. dec. 6. 23:59
32/44 anonim válasza:
De hát ez erősödött!
Semmiképp ne temesd szerintem! :)
33/44 Ypszilon1980 válasza:
Az alsón már talán valóban mintha élesebb lenne.
35/44 Ypszilon1980 válasza:
Még mindig nagyon halvány, de vérvétel mikor lesz?
36/44 A kérdező kommentje:
15-én. 1-jén volt a beültetés rá 2 hétre hívnak vérvételre mindig. Nem nagyon érdekli őket a terhességi teszt
2023. dec. 7. 15:17
37/44 Ypszilon1980 válasza:
Az senkit sem érdekel, semmit sem jelent, az sem jelentene semmit, ha semmit nem mutatna egyáltalán. Az érdemi eredmény az a vérből a béta HCG, ráadásul az értéke is számít, utánkövetni is kell kb. hetente egy ideig.
38/44 anonim válasza:
Hogy alakulnak a tesztek azóta? Én se bírnék várni .. 😀
39/44 anonim válasza:
Az én tesztem pont ìgy nèzett ki a ciklus 20.napján. Ès 2 naponta szèpen erősödött. Most a 30.napon meg erős pozitìv màr. Szorìtok neked nagyon :)))
40/44 A kérdező kommentje:
Igazából nemtudom énsem,mert reggel elaludtam és késésben voltam a suliból (kisfiam jár suliba). És gyorsan megcsináltam a tesztet de a kapkodásba nem néztem meg. Szóval,ahogy haza értem akkor mutatom 😍😍
2023. dec. 8. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!