Szerintetek lehet ez pozitív ?
Azt lehet tudni miért nem sikerültek eddig a lombikok?
2023. dec. 6. 08:29
22/44 A kérdező kommentje:
Nemtudják az orvosok sem . Eddig az összes megtermékenyült szépen fejlődött,de ahogy belém kerül nem marad meg elsem indukt eddig.. kivagyok vizsgálva tetőtől talpig amilyen vizsgálat csak létezik .
Páromnál van azoospermia azt hiszem így nevezik
Nem lehet hogy a szerveted válaszreakciója túl erős és kilöki a babát? Hallottam ilyenről is sajnos
2023. dec. 6. 08:41
Bocsi, én nem szeretném azt, hogy temesd a dolgot, szerintem egyrészt korai, másrészt megbízhatatlan ennyi idővel az otthoni teszt. A vérvétel még mutathat jó eredményt. Amúgy nálunk is minden rendben van, minden jó, minden szép, normozoospermia van nálam és a 2. lombik is egy nagy nulla. Szerintem a lombik pont, hogy azoknál sokszor nem ér semmit ahol nincs semmi probléma. Valami nem stimmel, de nincs semmilyen plusz kivizsgálás erre, próbálkoznak, aztán egyszer csak összejön.
2023. dec. 6. 08:43
24es amúgy ebben van valami. Nálam egyedül az AMH volt alacsony, egyszeri mérésnél, minden más eredmény tökéletes volt, mégis rögtön lombikot akartak a meddőségi központban. Vártunk fél évet, addig vitaminokat szedtem és spontán összejött, lassan 8 hetes vagyok :) Nagyon sok helyen olvastam, hogy a lombikosok kb 80%ának nem is lenne rá szükséges ha normálisan kivizsgálnák őket és kiderülne mi is a probléma
2023. dec. 6. 08:53
#25:Sajnos a meddőségiben sem csinálnak semmit, max elvégzik a műveletet, de semmit nem adnak hozzá pluszban. Akármi bajod van, úgyis szakorvoshoz irányítanak. Nálunk az AMH is meglepően jó. Érthetetlen.
2023. dec. 6. 09:03
27/44 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság . Immunrendszert is kivizsgáltattam ott csak annyi volt a hiba hogy D vitamin hiányom volt de már rendeződött :) Igazából ők nem küldtek sehova sem vizsgálatokra én kérdeztem,hogy milyen vizsgálati lehetőségek vannak és elmondták aztán mindegyiket megcsináltattam . Egyetlen egy amit elvártak aza genetika volt . Szóval a menet mindig vérvétel+ultrahang megjön akkor elkell kezdeni a hormonokat aztan ultrahang ,leszívás 5nap és beültetés szóval 1 hónap alatt lezajlott az egész.
Most fagyasztott embriót ültettek be és semmi hormont nem kaptam . Nov.24-én kellett szúrnom a tüszőrepesztőt 1-jén volt a beültetés ..szóval most már csak várok :)
Trombózishajlamot néztek nálad?
Leiden és MTHFR mutáció? Ezek megléte a beágyazódást gátolhatja.
2023. dec. 6. 11:06
Nálunk néztek trombózis panelt, mindent, sőt hematológiára is el kellett menni. Genetika volt mindkettőnknek, az rendben van. Mi most azt hiszem rápihenünk kicsit és nem a lombikot, hanem inkább inszemet akarunk.
2023. dec. 6. 11:52
30/44 A kérdező kommentje:
Persze ez is megvolt mind ..hál Istennek minden rendben volt :)
Kapcsolódó kérdések: