Van még esély kistesóra?
Figyelt kérdés
Szerintetek van még remény kistesóra?42 múltam, kb 2.5 hónapja hagytam abba a szoptatást (17 hónapos a kislányunk, spontán estem teherbe). Szopi alatt volt havim 27-35 napra jött meg. Mikor abbahagytam 40 napra jött meg, de akkor nem is volt peteérés. Utána 27 napra ( az a normális ciklusom), akkor volt peteérés (57.37 volt a progi szint), FSH 13.1 volt, AMH 0.48 a ciklus elején. A mostani ciklusban voltam nőgyógyàsznàl, 2 - 2 tüszőt látott mindegyik petefészekben, nyálkahártya okés, volt peteérésem is. De most megjött 24 napra!!!! Ààààà. Totàl kiborultam :(. Méhpempőt szedek 2 hónapja. Próbàlom azzal nyugtatni magam, hogy amiatt :(2023. dec. 1. 10:59
11/13 anonim válasza:
Lehet, de nem biztos, hogy lesz is. Én most lettem 42, tavasszal volt egy spontán terhességem, de sajnos vetélés lett☹️ Azóta még nem jött össze. Az 5.próbálkozásra sikerült. Én járok meddőségibe is, valószínűleg lombik lesz, de a hormon értékeim elég jók még. Viszont 2. műtétre készülök polip miatt. Szerintem, ha szeretnél jobban feküdj rá a témára, úgy értem, uh.-t is csináltass, mert ezek a rondaságok is gyakoribbak már ilyenkor, meg úgy minden akadály.
12/13 A kérdező kommentje:
Szia, most volt UH, nálam csak egy pici mióma van, de az a kislányunk előtt is volt. Az 5.próbàlkozàs nem rossz :) FSH neked mennyi?
2023. dec. 1. 20:49
13/13 anonim válasza:
#12! Nem tudom fejből, de nekem az rossz☹️ Mármint tartományon belüli, de nagyon nincs meg az 1:1 arány az LH-val. Majdnem 3x annyi. A dokik csak legyintettek rá, hogy az nem baj😕 AMH-m viszont még 1 fölött van. Talán 1,5 körül, azt hiszem. Meg a többi is normális. Csak ezek a rohadt polipok nem hagynak élni. Nekem se nagy most, de a doki azt mondta, az eltávolítása 30%-kal növeli a beágyazódás esélyét. Most az egyik hónapban valószínűleg ott akadt el a dolog, nekem az megy nehezen.
De igazából lombik miatt kell, mert azzal nem csinálnak, tök mind1 mekkora.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!