Mi lehet a baj? Fél éve próbálkozunk.
Figyelt kérdés
Van egy 16 hónapos kisfiam. 28 éves vagyok illetve a férjem is.
Ahogy elhatároztuk, hogy készen állunk szülővé válni, sikerült is megfogannia a kisfiúnknak.
Közel fél éve ismét megbeszéltük, hogy jöhet a kistesó. Sajnos eddig sikertelenül. Ha a következő hónapban sem jönne össze, akkor kérek nőgyógyászhoz időpontot és háziorvosomtól is kérek beutalót vérvételhez. Olyat is olvastam, hogy magas lehet a prolaktin szintem, mivel még mindig szoptatok.
Valaki volt hasonló helyzetben az olvasók közül?
2023. okt. 25. 22:15
11/12 anonim válasza:
Az 1.babánk elsőre összejött. Aztán tavaly októberben letettem a gyógyszert hogy akkor jöhet a tesó. Most vagyok 6 hetes terhes, eddig váratott magára. Hozzáteszem, hogy az 1 év alatt nem tudtunk minden hónapban "időben" együtt lenni a férjem munkája miatt. Úgy voltunk vele, ha idén nem sikerül, akkor doki.
12/12 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok, igaz még csak a negyedik hónapnál járok, de én a szoptatás számlájára írom. A prolaktin szintem helyreállt már rég, ciklusom is van, de nem érzem olyan tökéletesnek mint annak idején. Pedig már csak napi 2x szoptatok. Úgy vagyok vele, hogy várok 2 éves koráig, ha addig nem történik semmi, akkor lassan elválasztom. Én idősebb is vagyok mint te, de nem izgulok ezen. Fél év után még ne rohanj orvoshoz szerintem. Egy labort én is csináltattam ugyan, amiből látszott hogy van rendes progi szintem, és nem magas a prolaktin sem. Szűrésen látták, hogy a szervek is rendben vannak ránézesre. A kezdeti nyugalomhoz szerintem bőven elég ennyi a mi esetünkben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!