Mi lehet a baj? Fél éve próbálkozunk.
Van egy 16 hónapos kisfiam. 28 éves vagyok illetve a férjem is.
Ahogy elhatároztuk, hogy készen állunk szülővé válni, sikerült is megfogannia a kisfiúnknak.
Közel fél éve ismét megbeszéltük, hogy jöhet a kistesó. Sajnos eddig sikertelenül. Ha a következő hónapban sem jönne össze, akkor kérek nőgyógyászhoz időpontot és háziorvosomtól is kérek beutalót vérvételhez. Olyat is olvastam, hogy magas lehet a prolaktin szintem, mivel még mindig szoptatok.
Valaki volt hasonló helyzetben az olvasók közül?
3/ :
Türelmes vagyok! Ezzel nincs baj. Szimplán érdeklődöm..!
Nem itt kellene kötekedned..
Interneten olvastam : „ Fél év sikertelenség után már nagyságrendekkel csökken a teherbeesés esélye, félévnyi sikertelen próbálkozás után javasolják a fiatal, egészséges pároknál is a kivizsgálás elindítását."
Ezáltal mertem kiírni a kérdésem és személyes tapasztalatokat, tanácsokat olvasni.
1 eb sikertelenség után foglalkoznak ilyennel.
Nekünk is egyből sikerült a kislányunk, viszont a 2.babóra 10 honapot kellett várni.
Én is szoptattam, akkor már csak 2x alváshoz és éjszaka kb 3x.
Sokan nem tudnak teherbe esni szoptatás alatt, sokan pedig simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!