Cukorterhelésem volt, meg néznétek?
Sziasztok
0 perces 5,7
30 perces 7,8
1 órás 5,3 volt
Csak ennyit néztek
Ez normális?
Ir-re gyanakszom, mondtam is h csináljanak, de nem akartak
Bocsi de ez hülyeség
Itt már nincs mit leállítani merta cukros lötyit már megitta,az meg éginkább gáz ha elengedik ugy hogy rosszul lehet. Essen össze az utcán??!!
Házidoki nem irhat ki inzulint!endokrinológus meg ezt így nem fogadja el!ez egy elba,,,tt terhelés. Ami semmire se jó.
Jó de én is csak azok alapján feltételezem, amit a kérdező írt, mindent le lehet állítani, de a cukorterheléses vizsgálatnál alap dolog az, hogy vinni kell magaddal szendvicset, vagy valami szénhidrát tartalmú ételt, mert utána azonnal meg kell enni. De ez csak az én gondolatmenetem, nekem is nagyon fura ez az egész sztori.
Ez a vizsgálat amúgy hogy jött, ki kérte, vénás vérből készült, 75 gr. glükózzal, vagy hogy?
Nálam is volt szép beesés és még itt vagyok.nem hagyták félbe.
Van amikor 30 percnél emelkedik meg az inzulin de igen ez nem teljesen normális.
3 vagy 5 pontos terhelés létezik mert annak van orvosilag kiértékelhető értelme!
Ir es vagyok az tény
Gyógyszer mellett is van hogy beesik.
Egyébként meg az eredményt kb 12 óra múlva értékelik ki így félbe se tudják hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!