Szerintetek mi lehet a gond? 10 honapja probalkozunk a kistesoval, de eddig semmi. A kislanyom most lesz két éves 2 alkalommal meg fogant most meg eddig semmi :/
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 19:40
1/16 anonim válasza:
A kislányod hogy tudott két alkalommal megfoganni?
2/16 anonim válasza:
Illetve az nem vérfertõzés, ha kistesóval próbálkoztok?
3/16 anonim válasza:
Vagy először a feje jött létre,s a kövi alkalommal összehozták a többi részét, vagy 2-dik alkalomra gondolt a szerző...
4/16 anonim válasza:
Szopizik még a lányod?
Nálunk is egyből sikerült a nagy, most a picúr csak 10 hónap után. Pont mikor már elengedtem a témát és készültem vissza dolgozni.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen szopizik még este és délutáni alvásnál.
2023. szept. 13. 20:09
7/16 anonim válasza:
5# De azért írja a hülyeségeit magát lejáratva. Hahaha.:D
8/16 anonim válasza:
5,7:Nem tudtam kihagyni. Kíváncsi voltam feltűnik-e valakinek:D
9/16 anonim válasza:
De komolyra fordítva a szót: ha magas a prolaktin szint,akkor is nehezebb a teherbeesés. Meg még számtalan oka lehet. Kivizsgálást javaslok, de nem írok többet nem akarom magam jobban lejáratni😘
10/16 anonim válasza:
Hát akkor meg is van a hiba.
Szoptatás alatt rengetegen nem tudnak teherbe esni.
Én is csak 3 hónappal a szoptatás elhagyása utan tudtam
(Bezzeg aki nem akar gyereket, az meg tuti terhes lesz mellette 😅)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!