Lombikosok, ha 2 jobb (és pár kevésbé jó) embrió lesz, akkor a 2 jó egyszerre ültettetnétek be és később a kevésbé jókat, vagy egyszerre csak 1-et?
Attól függ hány éves vagy és hányadik lombik.
Én 29 évesen elsőre egyet kértem és másodikra is egyet kértem volna, de a kettő között spontán terhes lettem.
(harmadikra már valószínűleg kettőt kértem volna)
Ok: van időm, nem kerget senki,
amennyire lehetséges el szerettem volna kerülni az iker terhességet, ugyanannak a két embriónak a beültetéséből ha külön-külön ciklusban ültetik be nagyobb eséllyel lesz baba, a beültetések között plusz vizsgálatokat el lehet végeztetni, kitudjuk fizetni a FET-et
Ez nem jelenti azt hogy másnak is ez a jó döntés.
Ha egy marad, egyet is lefagyasztanak.
Nem igaz, hogy a "rosszabbakat" nem fagyasztják és az se hogy csak párosával fagyasztanak.
Ami nem életképes az se beültetésre se fagyasztás rá nem alkalmas, de azokról szót se ejtenek, megmondják megálljt a fejlődésben és kész. Olyan nincs hogy egy embrió beültetésre alkalmas lenne, de nem fagyasztják.
Tőlem megkérdezték hányasával szeretném fagyasztani őket. Annyit mondtam, hogy legyen egy egyedül a többi mehet párosával, 3 embriónk maradt, mindegyiket egyenként fagyasztották, hogy egyenként is vissza lehessen kérni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!