Mit jelent most kell együtt lenni vagy már elindult valami?!
🤦🏻♀️ írtad, hogy van lehetöségetek most is együttlenni.. akkor miért nem azt teszed? Csak mert nem biztos, hogy ez a számolgatas, centizgetés eredményre vezet.. csinálni kell🙄 senki nem lát beléd. Lehet beágyazódás, lehet ovuláció, sőt hormonális dolog is..🤷🏻♀️
Mellesleg. A naptár egy gép, autómatiusan számol (ált.28 napos ciklusokkal). De lehet hogy neked alapból több napos a ciklusod, vagy csak épp ebben a hónapban lesz több napos.
Az ovulációt legjobban pl LH tesztel követhetnéd. (Nekem pl 28-35 nap közöttiek a ciklusaim, ebből kifolyólag 14-21.napig kb bármikor lehet ovulációm. Mellesleg volt olyan egyszer hogy a 24.napon volt). De soha nem az ilyen figyelgetős, centizgetős hónapokban lettem terhes, hanem mikor úgy voltunk együtt ahogy jól esett. (1 gyerekem van, a másodikat őszre várjuk)
Ami tüneteket te leírtál az kb bármi lehet.. és ha beágyazódás is, nem biztos hogy megmarad..ezt csak arra írtam hogy ilyenkor még nagyon nem lenne szabad ebben gondolkozni. Sőt, majdan 12.hétig sem kb.
Ha teheted foglald el magad mással, mert szerintem az ilyen önmegfigyeléssel nem fogsz elörébb jutni.
(Lh teszttel sokkal inkább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!