Hogy lehet elfogadni azt, hogy valószínű sosem lesz gyermekem?
Egy baj van ezzel. Nincs származási kikötés, maximum bőrszínt írhat. Az meg nem jelent semmit. Lehet, hogy a baba szülőanyja fehér bőrű (de akár így is félvér, vagy ún. fehércigány), de az apa (aki gyakran ismeretlen) nem. Újszülöttön nem mindig látszik, milyen lesz. Volt rá példa, hogy fehér bőrű újszülött lett tipikus roma kisgyerek pár év múlva.
Aki örökbefogad, ezt bele kell kalkulálja.
Ahogy azt is, nem tudni, mit hoz a génekkel. A legtöbb adoptálható baba állami gondozott leányanyáktól származik. Vagy gondozatlan terhességből. Egyik esetben sem élnek megfelelő életvitelt terhesség alatt (sem). Lehet a baba perpillanat egészségesnek tűnik, csak épp anyuka magzatvédő vitamin helyett herbálon élt...
NAC 600mg, Q10 ( 100-200mg), női termékenység vitamin, D vitamin. IR-es is vagyok, így én kevés szénhidrátot eszek (120-140 gramm kb), bár az időre evést és kötött mennyiséget nem bírtam sosem tartani.
Emelett minden nap futok már nagyon régóta, bár már csak napi 20 percet, akkor még ilyen 3.5 km-t/nap.
A páromnak FER14 vitamint adtam. Emellett miómám volt/van, és a párom nem is akart már gyereket, és csak egy kicsi valahogy bekerült, mert megszakítással védekezünk, szóval a kislányunk tényleg csoda!!!! (Akkor 40 múltam és 0,72 volt az AMH-m, amit még 39 évesen mérettem....szóval mire teherbe estem, valószínűleg kevesebb volt).
Most nagyon szeretnék kistesót, de most hasonlóan szar (kicsit rosszabb) számaim vannak, mint Neked ( FSH 19.8, AMH 0,19) és már 42 múltam, és még szoptatok is, így pl. NAC-t nem is szedhetek, meg termékenység vitamint sem.
De ennél sokkal rosszabb számokkal is olvastam, hogy spontán teherbe estek.
Szóval ne add fel!!!
Ekkora AMH mellett felesleges. 3 év alatt spontán is összejött volna, ha csak ennyi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!